اخبار داغ

استاندار گیلان: رفع موانع تولید را با جدیت دنبال می کنیم

استاندار گیلان بر لزوم تداوم انسجام دستگاه های دولتی و همراهی با بخش خصوصی و عزم راسخ برای تداوم روند هدف گذاری کمک به بازگرداندن واحدهای تملیک شده بانک ها به مدار تولید تاکید کرد. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛  ارسلان زارع پیش از ظهر […]

اشتراک گذاری
05 فروردین 1400
117 بازدید
کد مطلب : 38043

استاندار گیلان بر لزوم تداوم انسجام دستگاه های دولتی و همراهی با بخش خصوصی و عزم راسخ برای تداوم روند هدف گذاری کمک به بازگرداندن واحدهای تملیک شده بانک ها به مدار تولید تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛  ارسلان زارع پیش از ظهر امروز (پنج‌شنبه) در جلسه هماهنگی تحقق شعار سال جدید به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی اظهار داشت: با تداوم حمایت از تولید و رفع موانع پیش روی آن، شاهد شروع دوباره شکوفایی اقتصادی خواهیم بود.

وی به تحقق عمده اهداف پیش بینی شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: تحقق اشتغال فراتر از هدف گذاری، بازگشت ۴۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال به چرخه تولید و تقسیط بلند مدت بدهی های تولیدکنندگان به تأمین اجتماعی، مالیاتی و شرکت های خدمات‌رسان بر مبنای همراهی، همدلی و انسجام دستگاه های دولتی و همکاری بخش خصوصی به ثمر نشسته است.

وی بر لزوم استمرار اقدامات مثبت سال ۹۹ در سال جاری با اهتمام و جدیت بیشتر همه دستگاه ها و نهادها به ویژه با افزایش تولید و تحقق شعار راهبردی امسال تأکید و تصریح کرد: معرفی بانک ملی گیلان جزء سه استان برتر کشور و جایگاه ممتاز شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سطح کشور از نقاط قوتی بود که باید در سال جاری استمرار داشته باشد.

استاندار گیلان به جذب کامل تسهیلات کرونایی و نیز جذب منابع سایر استان ها در برخی از شاخص ها اشاره و تصریح کرد: انتظار می رود که با استمرار این روندها و پشتیبانی قوای مختلف و رفع موانع، شاهد شکوفایی بیشتر اقتصادی به ویژه در بخش تولید باشیم.

وی ماهیت شعارهای سال طی سالیان اخیر را در حوزه اقتصادی و تولید عنوان و خاطرنشان کرد: تعیین عنوان های اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب به معنای قرار داشتن در جنگ اقتصادی و ضرورت برنامه ریزی حول محور اشتغال، اقتصاد و بهبود وضعیت معیشتی مردم است.

زارع با تأکید بر اینکه همدلی و همراهی ها بین دستگاه ها و بخش خصوصی باید منجر به گره گشایی از یک واحد تولیدی شود، گفت: امنیت روانی و اقتصادی سرمایه گذاران و افزایش حس اعتماد آنان می تواند نقطه قوتی برای پویایی این بخش باشد.

وی بر ضرورت رصد مشکلات واحدهای تولیدی قبل از ورود به مقطع بحرانی و برطرف کردن آنها تأکید و خاطرنشان کرد: بانک های عامل با تسریع در روند پرداخت تسهیلات طی روزهای آغازین سال جاری و همراهی در استمهال بدهی ها، نیاز واحدهای تولیدی به نقدینگی و سرمایه در گردش را تأمین کنند.

نماینده عالی دولت در گیلان افزایش ظرفیت واحدهای تولیدی را از انتظارات سال جدید عنوان و خاطرنشان کرد: وجود طرح توسعه در واحدهای تولیدی نشانگر عزم جدی تولیدکنندگان در این مسیر است که باید با جدیت محقق شود.

وی بر لزوم استمرار روند هدف گذاری شده بازگشت تعدادی از واحدهای تملیک شده بانک ها در هر ماه تأکید و تصریح کرد: پیشگیری از واردات برخی کالاهای مشابه تولید داخل به ویژه محصولات تولیدی استان باید در دستور کار و جزء درخواست ها از سطوح ملی باشد.

زارع،  استفاده بیشتر از ظرفیت منطقه آزاد انزلی با تقویت اسکله های بندر کاسپین و کشتی های رو – رو به ویژه اتصال کریدور شمال به جنوب با تکمیل راه آهن رشت-کاسپین را مورد تأکید قرار داد و افزود: با استفاده از فناوری روز و آموزش های لازم به منابع انسانی به ویژه در حوزه مشاوره های حقوقی به تولیدکنندگان باید میزان بازدهی و بهره وری افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه مسیر تحقق شعار سال در جلسه هیأت دولت، حول محور ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و اقتصاد مقاومتی تعیین شده، گفت: رشد معنادار و اثربخش تولید محصولات کشاورزی گیلان با وجود  تشدید تحریم‌ها مورد توجه مقامات ارشد ملی به ویژه ارزیابی نهاد ریاست جمهوری قرار گرفت.

استاندار گیلان افزایش تولید با حفظ اراضی موجود کشاورزی و تقویت و توسعه کشت  گلخانه‌ای در سال ۱۴۰۰ را مورد تأکید قرار داد و افزود: مدیران دستگاه‌ها آسیب ها و موانع پیش‌رو و پیشنهادات عملیاتی را در قالب برنامه‌های کمی و کیفی بر مبنای برش ملی و استانی تهیه و ارائه کنند.

وی استمرار حمایت های رسانه ای و انعکاس برنامه های مدیران استان و اقدامات و فعالیت‌های بخش خصوصی را مایه دلگرمی آنان در بهبود روند دانست و گفت: سرعت عمل در پاسخگویی به مراجعان و فعالان اقتصادی با الکترونیکی شدن فرآیند ارائه خدمات و استفاده بخش خصوصی از سامانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای انعکاس مشکلات، حائز اهمیت است.

استاندار گیلان به ظرفیت های موجود در گیلان برای پوشش بخشی از بازار داخلی و خارجی با برندسازی محصولات و افزایش کیفیت و کمیت اشاره و اظهار کرد: تحقق هدف گذاری صادرات غیرنفتی در سال ۹۹ با همدلی و انسجام صورت گرفته اما این میزان با توجه به ظرفیت های گیلان ، قانع کننده نیست.در این جلسه هریک از مدیران به بیان گزارشی از برنامه های محقق شده در سال ۹۹ و ارائه پیش بینی های صورت گرفته برای تحقق شعار سال جدید پرداختند.

گیلان با دو و نیم میلیون جمعیت در حاشیه دریای خزر از مراکز مهم کشاورزی و گردشگری کشور است.  ۹۰درصد چای و ۴۰ درصد برنج کشور در استان گیلان تولید می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *