اخبار داغ

افزایش ۴۰ درصدی نان (قوت غالب مردم) در هفته ای که گذشت

به گزارش تجهیز نیوز به نقل از سرویس اجتماعی پایگاه خبری ندای دانش ؛ و  خبرگزاری تسنیم دولت برای سال جاری به‌جای افزایش قیمت نان خلأ درآمدی نانوایان را ترمیم می‌کند و به‌ازای فروش هر قرص نان به مردم معادل ۴۰درصد آن را به نانوایان پرداخت می‌کند.مسعود امراللهی مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی  وزارت جهاد […]

اشتراک گذاری
07 مرداد 1402
85 بازدید
کد مطلب : 155592

به گزارش تجهیز نیوز به نقل از سرویس اجتماعی پایگاه خبری ندای دانش ؛ و  خبرگزاری تسنیم دولت برای سال جاری به‌جای افزایش قیمت نان خلأ درآمدی نانوایان را ترمیم می‌کند و به‌ازای فروش هر قرص نان به مردم معادل ۴۰درصد آن را به نانوایان پرداخت می‌کند.مسعود امراللهی مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی  وزارت جهاد کشاورزی در همان مقطع در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: نان هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته است و هرگونه افزایش قیمت و گران‌فروشی نان ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. وی افزود: قیمت آرد ثابت است و تغییری نداشته است و برای جبران دیگر افزایش هزینه‌های تولید نانوایان نیز وزارت اقتصاد به‌طور روزانه ۳۰ درصد قیمت نان فروخته‌شده را به‌طور مستقیم به حساب نانوایان واریز می‌کند. (۱۵ تیر ۱۴۰۲)

افزایش ناگهانی ۴۰ درصدی نان (قوت غالب مردم) در خراسان رضوی

درهفته گذشته (۳ مرداد ۱۴۰۲) همزمان با عزاداری های ماه محرم مردم به صورت ناگهانی، قیمت نان در مشهد و دیگر شهرهای استان خراسان رضوی افزایش شدید یافت.این در حالیست که دولت دوهفته قبل اعلام کرده بود افزایش قیمت نان ممنوع هست

جدول منتشرشده از نرخنامه جدید نان در استان خراسان رضوی حاکی از افزایش حدود ۴۰ درصدی قیمت انواع نان است. به عنوان مثال، نان بربری سنتی یارانه ای که تا قبل از این تاریخ با قیمت ۸۵۰ تومان فروخته می شد اکنون ۱۲۰۰ تومان به دست خانوارها می رسد. تافتون سنتی یارانه ای از ۶۵۰ به ۹۰۰ تومان، سنگک یارانه ای از ۱۴۰۰ به ۲ هزارتومان و بربری خراسانی نیمه یارانه ای از ۱۳۰۰ به ۱۸۰۰ تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان مشهد: با افزایش ۴۰ درصدی باز هم تولید نان به صرفه نیست

رییس اتحادیه صف نانوایان مشهد درباره جزئیات گران  شدن انواع نان یارانه ای و نیمه یارانه ای گفت: افزایش ۴۰ درصدی قیمت ها هرچند که هزینه های تولید را کاهش داده اما هنوز هم تولید نان به صرفه نیست.

احمدرضا کشتگر در گفت و گو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه های تولید نان، قیمت های جدید باید اول فروردین اعلام میشد اما اکنون ۵ ماه است که اتحادیه و دستگاه های مختلف، درگیر تعیین قیمت های جدید نان هستند.

برنامه افزایش قیمت نان به مرور در تمام کشور اجرا می‌شود

وی افزود: افزایش قیمت نان در دست اتحادیه و مسئولان مشهدی نیست و از طرف پایتخت چنین تصمیمی گرفته شده و با هماهنگی استانداری خراسان رضوی اجرایی شده است. برنامه افزایش قیمت نان مربوط به خراسان رضوی نیست و به مرور در تمام کشور اجرایی خواهد شد.

کشتگر در واکنش به گلایه مردم درباره اعلام بی سر و صدا و ناگهانی قیمت نان گفت: قبلا اعلام شده بود که قیمت آرد تغییر نمی کند اما کسی نگفته قیمت نان تغییر نخواهد کرد. بخش اندکی از هزینه های تولید نان مربوط به آرد است که قیمت آن ثابت مانده است اما قیمت آرد حدود ۲ تا ۳ درصد در قیمت نان تاثیر دارد. با توجه به افزایش هزینه های دستمزد، اجاره و تولید نان، افزایش ۴۰ درصدی قیمت ها هرچند که از زیان نانوایی ها کم می کند اما هنوز هم تولید نان را به صرفه نخواهد کرد. با ادامه این روند، اگر حتی آرد رایگان هم به نانوایی ها می دادند اما باز هم تولید نان به صرفه نبود.

رییس اتحادیه نان مشهد خاطرنشان کرد: نرخ نان از سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ حدود ۵۷ درصد افزایش یافته و با توجه به تغییر ۴۰ درصد یارانه نان، قیمت نان طی این سال ها حدود ۱۰۰ درصد بیشتر شده است. سوال اینجاست که هزینه های دیگر هم همین قدر افزایش داشته است؟

 

تاکنون بارها مسئولین دولت گفته بودند برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان نداریم. اما به یکباره در هفته گذشته شاهد افزایش چراغ خاموش و ۴۰ درصدی نان در شهرهای استان خراسان رضوی بودیم. این افزایش قیمت آن هم کالایی که خرید روزمره است موجب افزایش قیمتها و خدمات و کالاها می شود. انتظار می رود هیأت محترم دولت در تصمیم‌گیری گران شدن نان تجدید نظر نماید.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *