اخبار داغ

فعالیت فیزیکی زنان راهی مطمئن برای حفظ عضلات در میانسالی

 به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، تغییرات هورمونی در طول یائسگی موجب کاهش توده عضلانی می شود؛ این در حالی‌ است‌که فعالیت فیزیکی این روند را کاهش می‌دهد. از دست دادن استروژن در دهه ۵۰ سالگی عمر زنان بر عضلات و ماهیچه‌ها تأثیر می‌گذارد و منجر به کاهش حجم عضلات می‌شود. فعالیت فیزیکی در تمامی انواع آن به حفظ توده […]

اشتراک گذاری
18 اسفند 1399
185 بازدید
کد مطلب : 34093

 به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، تغییرات هورمونی در طول یائسگی موجب کاهش توده عضلانی می شود؛ این در حالی‌ است‌که فعالیت فیزیکی این روند را کاهش می‌دهد.

از دست دادن استروژن در دهه ۵۰ سالگی عمر زنان بر عضلات و ماهیچه‌ها تأثیر می‌گذارد و منجر به کاهش حجم عضلات می‌شود. فعالیت فیزیکی در تمامی انواع آن به حفظ توده عضلانی در میانسالی کمک می‌کند.

«هانا کارینا جوپی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ییواسکیلا فنلاند، در این باره می‌گوید: «ما می‌دانیم که استروژن در تنظیم ویژگی‌های عضلانی نقش دارد. ما دریافتیم که کاهش توده عضلانی در اوایل شروع دوره یائسگی اتفاق می‌افتد.»

در مطالعه فعلی، اندازه عضله در زمان قبل از یائسگی و دقیقاً بعد از ورود به دوره یائسگی، زمانی که عادت ماهیانه به طوردائم قطع شد، اندازه گیری شد.

میانگین سنی زنان در شروع مطالعه ۵۱.۵ سال بود و در ۵۳ سالگی اندازه گیری عضلات انجام شد. ما مشاهده کردیم در طول مدت ۱.۵ سال بعد از ورود به دوره یائسگی کامل، کاهش حجم عضلات به طورمیانگین یک درصد بود.

جوپی در ادامه می‌افزاید: «این میزان تغییر مشاهده شده زیاد نیست، اما نشان می‌دهد که روند نزولی ماهیچه‌ها در کوتاه مدت اتفاق می‌افتد و می‌تواند بر متابولیسم تاثیر داشته باشد، چراکه عضلات تنظیم کننده‌های مهم متابولیسم کل بدن هستند.»

تحرک فیزیکی ارتباط مثبتی با حفظ توده عضلانی در طول گذار به یائسگی دارد. زنان دارای تحرک فیزیکی بیشتر در مقایسه با زنان کم تحرک تر، قبل و بعد از یائسگی، حجم عضلانی بیشتری داشتند.

این یافته‌ها حاکی از آن است که حتی اگر یائسگی به تنهایی موجب کاهش حجم توده‌ها شود، حفظ تحرک فیزیکی در طول میانسالی می‌تواند روند این تغییر را کُند نماید.

منبع : مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *