اخبار داغ

برای چی انقلاب کردید؟

انقلاب کردیم برای اینکه مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.
اشتراک گذاری
29 مرداد 1402
133 بازدید
کد مطلب : 156008

به گزارش تجهیز نیوز به نقل از پایگاه خبری ترشیز خوان؛ از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت: انقلاب کردیم اول برای اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حمله‌ور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام حسین(ع) در این کشور قدغن بود. می‌خواستیم به عصری برسیم که میلیون‌ها نفر در اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. می‌خواستیم به مقام انسانیت برسیم.

۲٫ انقلاب کردیم برای ایران، برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسی‌ها و امریکایی‌ها له شده بود. ۵۰ هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش می‌گرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمی‌خورد!

۳٫ انقلاب کردیم برای ایران، برای خاک ایران. شاه، سرزمین بحرین و ۳۲ جزیره زیبای آن را به انگلیسی‌ها و وهابی‌ها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.

۴٫ انقلاب کردیم برای عزت و حیثیت‌مان. در عصری که بر سر در باشگاه‌های انگلیس در ایران، در وطن خودمان می‌نوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.

۵٫ انقلاب کردیم برای نجات فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کاباره‌ها و قمارخانه‌ها و فاحشه‌خانه‌ها از تعداد کتابخانه‌ها و دانشگاه‌ها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. شاه حقیری داشتیم که صریحا می‌گفت: شما زنان هرگز میکل‌آنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته‌اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوق‌العاده عرضه نکرده‌اید. هیچ چیز.”

۶٫ انقلاب کردیم برای حفظ نجابت دختران و پسران‌مان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و ۵۰ هزار فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بین‌المللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.

۷٫ انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی علمی‌مان. از کشوری که ۵۷ سال تحت سلطنت پهلوی بود و ۶۸ درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالی‌که آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی ۵۰ ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی ۴۰ سال ۹۳ درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی ۱۶ ام جهان باشیم.

۸٫ انقلاب کردیم برای رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک “اتاق” زندگی می‌کردند. (فیلم‌فارسی‌ها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها ۴۵ شهر ایران آب لوله کشی داشت، ۹۶ درصد روستاها برق نداشت، تنها ۹ شهر گاز لوله‌کشی داشت. از عصری که ۴۶ درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی می‌کردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه ۱۱۰۰ شهر ایران و ۳۴ هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای ۴۰ خانوار برق دارند. ۹۵ درصد جمعیت ایران گاز دارند و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.

۹٫ انقلاب کردیم برای حتی سلامتی  و بهداشت‌‌مان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی وقتی‌ فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار می‌آوردند. از عصری که سن امید به زندگی‌مان فقط ۵۴ سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگی‌مان به بالای ۷۵ سال رسیده. و جزء ۱۰ کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.

۱۰٫ انقلاب کردیم  برای آزادی. تا از شر چنگال آهنین ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه ۳۰۰۰ زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه می‌گوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابان‌ها وحشت می‌کنند. می‌ترسند کلمه‌ای بر زبان آورند.»

۱۱٫ انقلاب کردیم برای اینکه مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.

۱۲٫ انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره ۱۴۰۰ سال صبر و خون دل خوردن شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر مأذنه‌ها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.

 

  • نویسنده : دکتر الهه خانی

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *