اخبار داغ

ایجاد ارزش افزوده نیشکر

نیشکر نام از تیره ای از غلات و بومی مناطق معتدل گرم تا مناطق حاره است. ازدیاد نیشکر به صورت قلمه زنی می‌باشد.پس از آنکه قلمه در شرایط مناسب محیطی قرار گرفت ریشه‌های نازک و یکنواخت سفید رنگ از آن خارج می‌شود. پس از آنکه ساقه رشد کرد ریشه‌های ساقه بوجود می‌آید و این ریشه‌ها […]

اشتراک گذاری
27 تیر 1400
125 بازدید
کد مطلب : 88259

نیشکر نام از تیره ای از غلات و بومی مناطق معتدل گرم تا مناطق حاره است. ازدیاد نیشکر به صورت قلمه زنی می‌باشد.پس از آنکه قلمه در شرایط مناسب محیطی قرار گرفت ریشه‌های نازک و یکنواخت سفید رنگ از آن خارج می‌شود. پس از آنکه ساقه رشد کرد ریشه‌های ساقه بوجود می‌آید و این ریشه‌ها خیلی محکم‌تر از ریشه‌های قلمه‌ای می‌باشند

نیشکر تنها محصولی است که ضایعات ندارد و علاوه بر تولید انواع شکر، با استفاده از ضایعات آن پتانسیل تولید حدود ۲۸ محصول در صنایع جانبی و استفاده بهینه از آنها وجود دارد و در نتیجه هر محصول فرعی نیشکر به نوعی یک محصول اولیه و اصلی برای صنعتی دیگر است. چنانکه با استفاده از زهاب نیشکر می توان استفاده ای بهینه از منابع استان خوزستان داشت. با استفاده از پساب نیشکر می‌توان ۵ محصول تولید کرد که عبارتند از:

۱- گندم

۲- جو

۳- پنیه

۴- ماهی

۵- میگو

لذا نیشکر موجب اشتغال مولد و تولید محصولات غذایی و صنعتی با ارزش افزوده قابل توجه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *