اگرحزب جمهوری اسلامی نبود میتوانستند مسیر انقلاب را از آن اصالت خود دور کنند
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، مسعود رضایی، پژوهشگر تاریخ انقلاب: اگر تاسیس حزب جمهوری اسلامی بهعنوان یک حرکت تشکیلاتی و انقلابی صورت نمیگرفت امکان مقابله با توطئهها و ترفندهای ضدانقلاب بهصورت غیرتشکیلاتی کم بود و آنها با توجه به سازمانها و تشکیلاتی که داشتند و با توجه به سابقهای که بعضا در این زمینه […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، مسعود رضایی، پژوهشگر تاریخ انقلاب:
اگر تاسیس حزب جمهوری اسلامی بهعنوان یک حرکت تشکیلاتی و انقلابی صورت نمیگرفت امکان مقابله با توطئهها و ترفندهای ضدانقلاب بهصورت غیرتشکیلاتی کم بود و آنها با توجه به سازمانها و تشکیلاتی که داشتند و با توجه به سابقهای که بعضا در این زمینه داشتند میتوانستند مسیر انقلاب را از آن اصالت خود دور کنند.
حزب جمهوری اسلامی بهعنوان مرکزی که هم برنامه میدهد و هم اندیشه میسازد و کادرسازی میکند و در مسائل مختلف سیاسی کشور موجب میشود نیروهای پیرو خط امام با یک برنامه و سازماندهی وارد کار شوند.
در شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی افرادی با اختلاف دیدگاههای بسیار زیاد حضور داشتند. این ها تا وقتی که درمقابل جریانهای ضداسلامی یا لیبرال یا التقاطی قرار داشتند اتحاد و انسجام خود را حفظ میکنند اما زمانی که خطر آنها برطرف میشود این اختلافات فکری و دیدگاهی شروع به خودنمایی بیشتر میکند و این موجب میشود اختلافات درون حزب بالا بگیرد.
وقتی که درون یک حزب اختلاف دیدگاه و تفکر از یک حدی بیشتر شود، هر حزبی که باشد، چه در داخل ایران و چه خارج ایران، حتما یکی از این دو سرنوشت بر آن حاکم خواهد شد. یا حزب دچار انشعاب میشود یعنی به دو یا چند حزب دیگر تقسیم میشود و آنها به حیات خود ادامه میدهند یا اگر چنین اتفاقی نیفتد آن حزب چارهای جز تعطیلی ندارد.
حتی اگر شهیدبهشتی هم در قید حیات بودند و شهید نمیشدند بهواسطه این اختلاف دیدگاهها انحلال سرنوشت محتوم حزب بود و به همینجا هم کشیده شد.
دیدگاهتان را بنویسید