اخبار داغ

مراتب ثبت ۱۸ میراث ناملموس به استاندار اردبیل ابلاغ شد

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز،در نامه دکتر علی‌اصغر مونسان به اکبر بهنام‌جو آمده است: «در اجرای ماده یک از قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد ۲.۳ آیین‌نامه اجرایی قانون […]

اشتراک گذاری
15 خرداد 1400
153 بازدید
کد مطلب : 53292

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز،در نامه دکتر علی‌اصغر مونسان به اکبر بهنام‌جو آمده است:

«در اجرای ماده یک از قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث‌فرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد ۲.۳ آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب ۱۳۸۷/۱۱/۶ هیئت‌وزیران و با رعایت مقررات آیین‌نامه اجرایی مذکور، میراث‌فرهنگی ناملموس با عنوان «بازی قنیش گوتدی، قنیش قاپدی، قنیش قاچیددی» به شماره ۲۳۲۵، «قورما؛ شیوه نگهداری گوشت در عشایر شاهسون مغان» به شماره ۲۳۲۶، «مراسم آیینی یاشیل سفره (سفره سبز)» به شماره ۲۳۲۷، «مراسم باران خواهی چمچه خاتون یا چمچه گلین» به شماره ۲۳۳۸، «مهارت تهیه قره شیقالات» به شماره ۲۳۳۹، «آیین و مراسم خیدیر نبی» به شماره ۲۳۳۰، «مهارت پخت گیلدیک آشی» به شماره ۲۳۳۱، «بازی چیلینگ آغاجی (پله دسته، پیل دسته)» به شماره ۲۳۳۲، «مراسم گلین چیخدی؛ عروس‌بران» به شماره ۲۳۳۳، «مهارت پخت خشیل» به شماره ۲۳۳۴، «آیین و مراسم برپایی قارقارا» به شماره ۲۳۳۵، «مهارت ججیم توخوما؛ جاجیم‌بافی (به پیشنهاد استان آذربایجان شرقی)» به شماره ۲۳۰۶، «مهارت پخت آیران آشی (به پیشنهاد استان آذربایجان غربی)» به شماره ۲۳۱۹، «مهارت پخت دوشاب حالواسی (به پیشنهاد استان آذربایجان غربی)» به شماره ۲۳۲۱، «مهارت پخت غذای سنتی یارما شیله‌سی (به پیشنهاد استان آذربایجان غربی)» به شماره ۲۳۲۲، «مهارت پخت زنجفیل حالواسی (حلوای زنجبیلی) (به پیشنهاد استان آذربایجان غربی)» به شماره ۲۳۲۳، «مهارت پخت غذای سنتی اووماج آشی (به پیشنهاد استان آذربایجان غربی)» به شماره ۲۳۳۶ در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس و «مهارت تهیه شکلات روسته» به شماره ۱۲۵ در فهرست در خطر و نیازمند پاسداری فوری در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است. هرگونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث شود، مورد تأکید است. »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *