اخبار داغ

مهمان‌ پرست: دولت ائتلافی راه‌ برون‌ رفت از وضعیت فعلی است

داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری، دولت ائتلافی و ترکیبی (از سه جناح) را راه برون رفت از وضعیت فعلی کشور ارزیابی کرد و گفت: باید فضا به سمتی برود تا داوطلبان برنامه کلی ارائه کنند تا مردم از میان برنامه‌ها انتخاب کنند. به گزارش تجهیز نیوز ، رامین مهمانپرست روز شنبه در نشست خبری گفت: انتخابات […]

اشتراک گذاری
01 خرداد 1400
255 بازدید
کد مطلب : 50968

داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری، دولت ائتلافی و ترکیبی (از سه جناح) را راه برون رفت از وضعیت فعلی کشور ارزیابی کرد و گفت: باید فضا به سمتی برود تا داوطلبان برنامه کلی ارائه کنند تا مردم از میان برنامه‌ها انتخاب کنند.

به گزارش تجهیز نیوز ، رامین مهمانپرست روز شنبه در نشست خبری گفت: انتخابات یکی از مهمترین موضوعاتی است که می‌تواند سرنوشت کشور ما را رقم بزند و برای مردم حائز اهمیت است. یک اشکال اساسی که به آن انتقاد کردیم حضور احساسی و رفتار شعاری داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری است و اینکه ترکیبی دوقطبی ایجاد شود که به لحاظ کیفی برای آینده کشور مناسب نیست. بنابراین در پی برنامه محور بودن نامزدها هستیم.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری افزود: باید فضا به سمتی برود تا داوطلبان برنامه کلی ارائه کنند تا مردم از میان برنامه‌ها انتخاب کنند. به عنوان عضو تشکیلات فراجناحی «ائتلاف وحدت ملی» که وابستگی به جریان‌های سیاسی ندارد و در رویکرد تشکیلاتی جدای از جناح‌های سنتی، دید ملی هم وجود دارد و از همه متخصصان دلسوز استفاده می‌کنیم و با این رویکرد وارد شدیم.  

مهمان‌پرست خاطرنشان کرد: سه مشکل اصلی را بررسی کردیم که نخست ساختار بخش اداری است که مشکلات پیچیده‌ای ایجاد و موانع جدی را سر راه دولت‌ها قرار داده است.

وی عنوان کرد: اشکال دوم نبود طرح و برنامه مدون برای از بین بردن مشکلات است. باید برنامه ای مدون برای جوانان و کارمندان و معلمان و بازنشستگان وجود داشته باشد. برنامه‌های ما برای همه اقشار کاملا روشن است. مشکل سوم مدیران و مجریان طرح‌ها هستند که باید تخصص، انگیزه لازم داشته باشند. به عنوان تشکیلات ائتلاف وحدت ملی یک بانک اطلاعاتی ۵ هزار نفره را جمع آوری کرده‌ایم. فرق ما با باقی نامزدها این است فراجناحی هستیم و از همه نیروها استفاده می‌کنیم و همین الان فضا دوقطبی و تخریب‌ها شروع شده و انواع تهمت و رو کردن پرونده‌ها را اکنون می‌بینیم. باید فضای تخریبی را کنار بگذاریم و به سمت فضای سالمی برویم.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر بخواهد رقابتی شکل بگیرد شورای نگهبان نمی‌تواند هر ۴٠ نفر را تایید کند تا باهم رقابت کنند. باید صحنه رقابت‌ها طوری باشد تا سلیقه‌های مختلف در آن حضور داشته باشند بطوریکه در رقابت نهایی رویکرد فراجناحی، نظامی و دیپلمات‌ها جدای از اصلاح طلب و اصولگرا حضور داشته باشند.  

مهمانپرست با دعوت از معاون اول رییس‌جمهوری برای انجام مناظره، یادآور شد: اگر هر سه جریان را پوشش دهیم تا در رقابت باشند مشارکت بیشتری خواهیم داشت. احساس می‌کنیم دولت ائتلافی می‌تواند به این وضعیت کشور کمک کند دولتی که ترکیبی از جناح‌های مختلف سیاسی است.

وی با بیان اینکه لیست پیشنهادی ۴٠ نفره کابینه خود را معرفی کردیم، گفت: اعضای کابینه ما از جناح‌ها، اقشار و اقوام و روحانیت و زنان هستند. سعی شده در این ترکیب روحیه وحدت ملی با چهره‌های متخصص و جوان و افرادی با تجربه استفاده شود.  در نهایت برنامه‌های خود را در اختیار فردی می‌گذاریم که پیروز انتخابات است. نامزدها کمتر وارد ارائه طرح‌ها می‌شوند چون اینگونه آسیب کمتری می‌بینند.

مهمان‌پرست یادآور شد: خوشحالیم برخی از دوستان داوطلب طرح‌های ما را عینا به نام خود می‌زنند اما اشکالی ندارد و دوست داریم طرح‌های خوب عملیاتی شود.

وی، برجام را بخشی از سیاست خارجی کشور دانست و گفت: برجام سهم زیادی را در سیاست خارجی به خود اختصاص داد. برجام به خودی خود می‌تواند یک فرصت یا تهدید باشد. ما به تعهد عمل کردیم و طرف مقابل به تعهدات عمل نکرد. رویکرد ما بازگشت به تعهدات و عمل کردن آنها به تعهدات است. ما مذاکرات را جدی دنبال می‌کنیم حتی یک روز زودتر رفع تحریم ها برای ما اولویت دارد و باید جدای از برجام با همه کشورها روابط خوب و برنامه های بلندمدت با کشورهای قدرتمند دنیا و همسایه داشته باشیم.

سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه افزود: برخی از دوستان فکر می‌کنند هنوز در جنگ سرد هستیم در حالی‌که در سیاست خارجی باید حضوری فعال و روابط چندجانبه داشته باشیم.

مهمانپرست گفت: نوع ورود ما به مذاکره باید از برمبنای اقتدار باشد. ما باید در کنار مذاکرات دنبال خنثی کردن فشار باشیم و این امر با تکیه به مردم و اقتصاد داخلی انجام می‌شود.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری، آسیب اجتماعی را مهم‌ترین دغدغه مردم و دولت عنوان کرد و گفت: اگر یک پنجم هزینه ای که در آسیب اجتماعی پرداخت می‌کنیم را در اقشار ضعیف خرج کنیم اسیب کمتر می‌شود.اگرچه باید مشکلات به شکل ریشه‌ای حل شود و معضلات اقتصادی از بین برود. 

وی افزود: برطرف کردن مشکلات اجتماعی زمان‌بر است و باید با شبکه‌های مواد مخدر برخورد جدی کنیم و برای جوانان شغل ایجاد کنیم تا زمینه ازدواج فراهم شود. همچنین فرهنگ سازی شود تا جامعه سالم نگه داشته شود.

مهمانپرست درباره طرح بنزینی خود، گفت: یارانه سوخت باید عادلانه بین مردم تقسیم شود. به جای پرداخت سهمیه سوخت روی کارت ماشین، این یارانه روی کارت ملی داده شود و برای کاهش مصرف سوخت و کمک معیشتی هر لیتر را دولت از آن فرد خریداری کند که به عنوان ماهیانه ۶٠٠ هزار تومان برای هر فرد ارزش دارد. برای کمک به تولید داخل در سال ٢۵٠ هزار میلیارد تومان کالای داخلی خریداری می‌شود. 

وی درباره داوطلبی نامزدهای اصلاح طلب گفت: ائتلاف وحدت ملی با عنوان یک تشکیلات، فراجناحی عمل می‌کند و اعتقادی به دولت جناحی نداریم زیرا دولت جناحی نمی‌تواند به موفقیت برسد. از همه نیروهای خوب و متخصص همه جریان‌ها استفاده می‌کنیم. هر جریانی امتحان خود را تاکنون پس داده و فرصت برای عملکرد داشته اند. یکی از دلایل کاهش مشارکت همین جناح بندی‌هاست. معتقدیم باید رویکرد ملی شکل بگیرد تا دولت وحدت ملی روی کار بیاید تا افراد تکراری اختیار دولت را در دست نگیرند.

داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: در کابینه ای که معرفی کردیم سعی کردیم از دیدگاه‌های ائتلاف استفاده کنیم. زنان نقش پر رنگی در کابینه احتمالی من دارند. ساختار دولت باید منطبق با نیازها باشد تا زمینه همکاری همه قوا فراهم شود. تغییر در ساختار وزارتخانه نیاز به مصوبه مجلس دارد.

منبع : ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *