کهکشان مارپیچی مسیه ۶۶ از نگاه هابل
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، همیشه گرفتن یک عکس جدید از یک دوست قدیمی حس خوبی دارد. این تصویرِ حیرتانگیز از کهکشان مارپیچی مسیه ۶۶ را تلسکوپ فضایی هابل ثبت کرده و حس خوبی به ما میدهد. مسیه ۶۶ که یک کهکشان مارپیچی با یک نوار مرکزی کوچک است، عضوی از سه گانه کهکشانی لئو است(شامل سه کهکشان […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، همیشه گرفتن یک عکس جدید از یک دوست قدیمی حس خوبی دارد. این تصویرِ حیرتانگیز از کهکشان مارپیچی مسیه ۶۶ را تلسکوپ فضایی هابل ثبت کرده و حس خوبی به ما میدهد.
مسیه ۶۶ که یک کهکشان مارپیچی با یک نوار مرکزی کوچک است، عضوی از سه گانه کهکشانی لئو است(شامل سه کهکشان که حدود ۳۰ میلیون سال نوری از زمین فاصله دارند) سه گانۀ لئو هدف معروفی برای تلسکوپهای نسبتاً کوچک هستند، زیرا مسیه ۶۶ و همراهان کهکشانی آن مسیه ۶۵ و NGC 3628 همگی به اندازۀ پهنای زاویهای یک ماه کامل در کنار هم دیده میشوند.
این عکس برجسته از مسیه ۶۶ توسط تلسکوپ هابل گرفته شده تا ارتباط بین تشکیل ستاره و ابرهای گاز مولکولی بررسی شود. در این عکس: ستارههای آبی درخشان، ابرهای هیدروژنی یونیزه شدۀ صورتی – که همگی در طول بازوهای مارپیچی خارجی پراکنده شدهاند – و خطوط غبار که محل تشکیل ستارههای جدید، به وضوح دیده میشوند.
منبع: بیگ بنگ
دیدگاهتان را بنویسید