دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به طور واقعی تکریم شوند
معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به طور واقعی تکریم شوند و تکریم واقعی، تکریمی نیست که باعث ایجاد حس توقع شود. به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، نشست مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی کشور با حضور دکتر علی اکبر […]
معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به طور واقعی تکریم شوند و تکریم واقعی، تکریمی نیست که باعث ایجاد حس توقع شود.
به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، نشست مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی کشور با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تبریک اعیاد و ایام رجبیه گفت: اگر همه کارها درست و صحیح انجام بشوند بسیار ارزشمند هستند و گاهی اوقات یک لحظه در این دنیا، میتواند سرنوشت اخروی ما را در جهت مثبت و منفی تغییر بدهد.
حق دوست افزود: کارکردن برای امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، اهمیت ویژه و خاصی دارد و حتماً شما هم همین گونه فکر میکنید که به عنوان یک شغل نباید به این کار نگاه کنید. بزرگان دینی ما به ویژه امام علی (ع) نسبت به خانواده رزمندگانی که شهید شده بودند، همواره عطوفت و رأفت و خشوع خاصی در مقابل این عزیزان داشتند. این نشان از آن است که شما در موقعیتی قرار گرفتهاید که متفاوت از بقیه مشاغل، میتواند در زندگی اخروی شما هم تأثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات همواره وجود دارند و باید تلاش بکنیم با به اشتراک گذاری تجارب مثبت با یکدیگر، زمینههای حرکت جدید و بدیع را فراهم کنیم. متأسفانه بعضاً به دلیل برخی سو عملکردها، شأن و جایگاه ایثار و ایثارگری دچار خدشه شده است، لذا لازم است این اشتباهات را قبول کنیم و راهکار ارائه دهیم.
معاون وزیر بهداشت گفت: در همه گروهها افراد برتر، افراد عادی و افراد ضعیف وجود دارند و در مورد شاهد و ایثارگر، تعداد بسیار کمی ضعیف وجود دارند که ممکن است همین بهانهای برای تضعیف جایگاه ارزشمند این عزیزان شود. لذا نباید اصل و اساس قضیه و تسرّی معنویت این گروه به سطح دانشگاه، مغفول بماند.
وی تاکید کرد: گاهی احترامی که جامعه اروپایی و آمریکایی برای فداکاران جامعه خود قائل هستند، باعث خجالت من میشود. آنها در میادین خود یادمانهایی ایجاد کردند و مردم عادی هم به هنگام عبور تأمل میکنند و به احترام فداکاران جامعه خود سکوت میکنند. ما هم یادمان درست کردیم ولی باید تلاش کنیم زیرا این مکانها میتواند فضایی باشد که لحظه به لحظه، تلالو انرژی مثبت به دانشجویان و اساتید باشد و باید فکر کنیم چگونه میتوانیم شأن و جایگاه این افراد را بالا ببریم.
حق دوست تاکید کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر باید به طور واقعی تکریم بشوند و تکریم واقعی تکریمی نیست که باعث ایجاد حس توقع شود. نباید توقع کاذب ایجاد کنیم، زیرا رضایتمندی، فاصله خواستهها و داشتهها است و اگر خواستهها بالا برود و متناسب با آن، سرعت داشتهها افزایش نیابد، نارضایتی ایجاد میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: نقطه مقابل، حس تبعیض است که بسیار نامطلوب است و اگر دانشجوی معمولی در کنار دانشجوی شاهد و ایثارگر احساس تبعیض کند، این به ضرر جامعه ایثارگر است. گاهی اوقات رفتارهای ما به گونهای است که به جای تکریم در بلند مدت، تأثیر منفی دارد و بخش زیادی از این موضوع به درایت ما برمی گردد که چگونه رفتار کنیم تا حس همدلی جایگزین شود.
حق دوست به اردوهای جهادی اشاره کرد و افزود: اگر اردوهای مشترکی با بچههای عادی و هم زمان با بقیه نهادهای داخل دانشگاه برگزار شود بسیار مؤثر خواهد بود، هنر ما باید این باشد که بتوانیم زبان مشترک و حس وفاق و همدلی ایجاد کنیم. از روستاهای اطراف شهر، یتیم خانهها و کمپهای نگهداری کودکان بد سرپرست برای تغییر نگرش دانشجویان استفاده کنید و خواهید دید که پیامهای آموزنده ای دریافت میکنید.
وی با بیان اینکه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها میتوانند حصارها را بردارند و عامل همکاری سایر بخشهای دانشگاه با یکدیگر باشند گفت: لازم است ارتباط دانشجویان شاهد و ایثارگر را با سایر دانشجویان افزایش دهید و مبدع کارهای نو باشید.
معاون آموزشی وزارت بهداشت نظرات مدیران امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کلان مناطق آمایشی کشور را شنید و به سوالات آنان پاسخ داد.
حق دوست بر «اصلاح ساختار» و «افزایش منابع مالی» امور شاهد و ایثارگر در سطح ستاد و دانشگاهها تأکید کرد و افزود: برای طرحهای تحقیقاتی مرتبط در قالب پروپوزال یا محصولات فاخری که بتواند ذهنیتها را تغییر دهد، به طور ویژه اعتبار لازم در مرکز نصر تخصیص داده خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید