اخبار داغ

ابداع چاپگری که می‌تواند ربات و پهپاد هم بسازد

به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از آی‌ای، محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در حال توسعه یک چاپگر سه بعدی هستند که برخلاف چاپگر‌های کنونی، قادر به چاپ سازه‌های پیچیده همچون ربات‌ها و پهپاد‌ها است. اگرچه چاپگر‌های سه بعدی توانایی ساخت سازه‌ها و اجزای بسیاری را در عین صرفه جویی در وقت و هزینه […]

اشتراک گذاری
24 بهمن 1399
100 بازدید
کد مطلب : 26394

به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از آی‌ای، محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) در حال توسعه یک چاپگر سه بعدی هستند که برخلاف چاپگر‌های کنونی، قادر به چاپ سازه‌های پیچیده همچون ربات‌ها و پهپاد‌ها است.

اگرچه چاپگر‌های سه بعدی توانایی ساخت سازه‌ها و اجزای بسیاری را در عین صرفه جویی در وقت و هزینه و همچنین در مدت زمان نسبتاً کوتاه دارند، اما آن‌ها توانایی ساخت دستگاه‌های پیچیده‌تر مانند پهپاد‌ها یا ربات‌هایی که بلافاصله پس از اتمام فرآیند چاپ کار کنند را ندارند.

اکنون گروهی از محققان آزمایشگاه علوم رایانه‌ای و هوش مصنوعی MIT بستر جدیدی را با فرآیند خودکار چشم نوازی توسعه دادند که دستگاه‌های رباتیک کاربردی و سفارشی را بدون هیچ گونه دخالت انسان چاپ می‌کند.

این سیستم با نام “LaserFactory” از دو قسمت تشکیل شده است: یک جعبه ابزار نرم افزاری برای کاربران به منظور طراحی دستگاه‌های سفارشی و یک بستر سخت افزاری که مراحل ساخت را به صورت خودکار انجام می‌دهد.

“مارتین نیسر” از محققان دخیل در این پروژه این پلت فرم را به عنوان “یک فروشگاه واحد” توصیف می‌کند که می‌تواند برای سازندگان ربات‌ها، مربیان رباتیک و تولیدکنندگان محصول که به دنبال ساخت سریع نمونه‌های اولیه هستند، بسیار مفید باشد.

وی توضیح می‌دهد: ارزان‌سازی، تسریع و فراهم کردن دسترسی بیشتر در ساخت سازه‌ها یک چالش است. چاپگر “LaserFactory” با استفاده از پلت‌فرم‌های تولید گسترده مانند چاپگر‌های سه بعدی و برش‌های لیزری اولین سیستمی است که این قابلیت‌ها را ادغام می‌کند و خط تولید کاملی را برای تولید دستگاه‌های کاربردی در یک سیستم به صورت خودکار ارائه می‌دهد.

محققان قصد دارند اطلاعات بیشتری را در مورد این پروژه در یک رویداد که در ماه مه برگزار می‌شود، ارائه کنند.

محققان امیدوارند که محصول ابداعی آن‌ها به تسهیل روند ساخت دستگاه‌های پیچیده مانند ربات‌ها کمک کند. آن‌ها می‌گویند: در آینده نباید انتظار داشت که افراد برای ساخت ربات‌ها حتما دارای مدرک مهندسی باشند و هرکسی می‌تواند سازه دلخواه خود را بسازد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *