بومیسازی لولههای بدون درز با حمایت مناطق نفتخیز جنوب
لولههای بدون درز با حمایت سازنده شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در یک سال و نیم گذشته، برای نخستین بار بومیسازی و وارد چرخه تولید شد. به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از شرکت ملی نفت ایران، مازیار زند، مدیرعامل شرکت لولهگستر اسفراین در حاشیه برگزاری بیستوپنجمین نمایشگاه صنعت نفت، اظهار کرد: متخصصان […]
لولههای بدون درز با حمایت سازنده شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در یک سال و نیم گذشته، برای نخستین بار بومیسازی و وارد چرخه تولید شد.
به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از شرکت ملی نفت ایران، مازیار زند، مدیرعامل شرکت لولهگستر اسفراین در حاشیه برگزاری بیستوپنجمین نمایشگاه صنعت نفت، اظهار کرد: متخصصان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب هم در حیطه مباحث فنی و مهندسی و هم از حیث راهنمایی در مراحل تولید و ارائه ویژگیهای محصول، همکاریهای بسیار خوبی داشتند، بهطوری که توانستیم طراحی و ساخت دستگاه آزمون مچالگی لولههای جداری را نیز با راهبری این شرکت انجام دهیم که خوشبختانه آزمایش نخستین نمونه از لولههای تولیدشده، با نظارت کارشناسان مناطق نفتخیز با موفقیت همراه بود.
وی با اشاره به اینکه تنها تولیدکننده لولههای بدون درز با قطر ۶ تا ۱۶ اینچ در کشور هستیم، افزود: با برنامهریزی جدی و مدون و همکاری مطلوب بین مدیران و کارکنان توانستیم مواد اولیه و منابع جدید را از بخش خصوصی برای افزایش تولید بهدست آوریم.
به گفته وی، هماکنون حدود ۷۰۰ نفر بهصورت مستقیم در شرکت لولهگستر اسفراین مشغول فعالیت هستند. این شرکت در ۹ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل توانسته ۷۰ درصد افزایش تولید داشته باشد که رکورد محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت لولهگستر اسفراین به طرحهای افزایش و نگهداشت تولید نفت نیز اشاره کرد و گفت: هماکنون با پیمانکاران هشت بسته از این طرح مذاکره داشتیم که سه قرارداد آن نهایی شده و مابقی نیز در حال پیگیری هستند.
زند، ظرفیت اسمی لولهگستر اسفراین را سالانه ۱۲۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: نیاز اعلامشده ازسوی مناطق نفتخیز جنوب برای مدت ۲۴ ماه، حدود ۲۲۰ هزار تن است که در این زمینه تلاش داریم با برنامه و زمانبندی مشخص این مقدار را تأمین کنیم.
وی گفت: انتظاری که از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب داریم این است که بازه زمانی مشخصی برای پیمانکاران بهمنظور امضای قرارداد تعیین و سفارشها را تجمیع کند و مشخصات معینی برای هر سایز تعیین و ابلاغ کند تا ما با صرف زمان کمتری بتوانیم کار را اجرایی کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید