فعالیت پژوهشگاه نفت در طرح گوگردزدایی از مازوت
معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به راهاندازی سه واحد سولفورزدایی ازسوی این مجموعه، گفت: پژوهشگاه نفت و پالایشگاه بندرعباس در طرح گوگردزدایی از مازوت همکاری میکنند. به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، در حاشیه دومین روز از بیستوپنجمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، […]
معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به راهاندازی سه واحد سولفورزدایی ازسوی این مجموعه، گفت: پژوهشگاه نفت و پالایشگاه بندرعباس در طرح گوگردزدایی از مازوت همکاری میکنند.
به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از پژوهشگاه صنعت نفت، در حاشیه دومین روز از بیستوپنجمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، بهزاد محمدی، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از غرفه پژوهشگاه صنعت نفت بازدید کرد و مدیران پژوهشگاه گزارشی از تازهترین دستاوردهای این مرکز ارائه کردند.
منصور بزمی، معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه مقدار اثربخشی فعالیتهای پژوهشگاه در صنعت نفت کشور به افتتاح پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: دو واحد از واحدهای این پالایشگاه که تصفیه بوتان و میعانات گازی را انجام میدهند با دانش فنی پژوهشگاه طراحی و انجام شده است.
وی ادامه داد: از ۲۰ سال گذشته پژوهشگاه در زمینه سولفورزدایی فعالیت میکند و در همین زمینه سه واحد در پتروشیمی خارک و واحد دیگری در فاز یک پارس جنوبی عسلویه راهاندازی شده است.
معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه صنعت نفت تأکید کرد: سومین واحدی که با دانش فنی پژوهشگاه، تصفیه بوتان و میعانات گازی را انجام میدهد متعلق به پالایشگاه بیدبلند۲ است. این پالایشگاه ۳ واحد با دانش فنی (لیسانس) داشت که یکی از آنها با دانش فنی شرکتی فرانسوی و دو واحد با دانش فنی پژوهشگاه بود و هماکنون یک واحد ۸۰ هزار بشکهای تصفیه میعانات گازی در فاز ۲ و ۳ را نیز در عسلویه در حال اجرا داریم.
بزمی به پروژه گوگردزدایی از مازوت در پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: برای تولید کک اسفنجی از مازوت پروژه مشترکی با پالایشگاه بندرعباس داریم. از آنجا که به ازای هر تن آلومینیوم ۵۰۰ کیلوگرم کک در کشور نیاز است و ازسوی دیگر با مشکل تحریم روبهرو هستیم، نیاز به تولید این ماده در کشور احساس میشود بنابراین با پالایشگاه بندرعباس پروژهای داریم که در فاز نخست آن سولفورزدایی از مازوت و در فاز دوم ککسازی انجام میشود.
معاون فناوری و امور بینالملل پژوهشگاه با تأکید بر اینکه پژوهشگاه دانش فنی گوگردزدایی از مازوت را در اختیار دارد، تصریح کرد: این دانش فنی در پالایشگاه بندرعباس هماکنون بهصورت صنعتی در حال طراحی است و از طرفی دیگر ۱۵۰۰ تن کاتالیست گوگردزدایی از مازوت با دانش فنی پژوهشگاه برای پالایشگاه امام خمینی اراک در حال ساخت ازسوی بخش خصوصی است.
دیدگاهتان را بنویسید