اخبار داغ

مهاجرت متخصصان وزارت نفت و تبعات منفی آن

موج مهاجرت متخصصان حوزه نفت و گاز ایران فزونی گرفته و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف مبتلابه آنهاست سبب شده، عطای ماندن را به لقای رفتن ببخشند. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز ، شیدا آریایی پور، حقوقدان: موج مهاجرت متخصصان حوزه نفت و گاز ایران فزونی گرفته و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف مبتلابه آنهاست سبب […]

اشتراک گذاری
12 خرداد 1402
95 بازدید
کد مطلب : 156106
موج مهاجرت متخصصان حوزه نفت و گاز ایران فزونی گرفته و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف مبتلابه آنهاست سبب شده، عطای ماندن را به لقای رفتن ببخشند.

شیدا آربایی پور

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز ، شیدا آریایی پور، حقوقدان: موج مهاجرت متخصصان حوزه نفت و گاز ایران فزونی گرفته و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف مبتلابه آنهاست سبب شده، عطای ماندن را به لقای رفتن ببخشند.

مشکلات اقتصادی و تورم و نیز کج‌سلیقگی بخش‌های مختلف وزارت نفت به نیازهای اقتصادی و رفاهی ایشان سبب شده تا حضور در شرکت‌های خارجی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف متخصصان صنعت نفت و گاز ایران تلقی شود.

بی‌توجهی به نیازهای اساسی این قشر فرهیخته و وجود رانت و زدوبندهایی که در جذب و استخدام نیروهای ناکارآمد وجود دارد، متخصصان داخلی را به‌سمت شرکت‌های خارجی سوق داده و این شرکت‌ها با روی گشاده از آنها استقبال می‌کنند.

بزرگ‌ترین سرمایه انسانی وزارت نفت که از دل این صنعت رشد کرده و به بالندگی رسیده، در بهترین و طلایی‌ترین روزهای خود به‌جای خدمت در شرکت‌های داخلی، راه سفر به دیار غربت را انتخاب کرده و آمار بالای این مهاجرت نشان از ناکامی متولیان وزرات نفت در حفظ و نگهداشت نیروی انسانی ارزشمند این صنعت مادر است.

زمانی که دولت برای سرمایه‌های ملی و نیروهای استراتژیک خود در صنعت نفت و گاز امکانات لازم را مهیا نمی‌کند و متخصصان به‌دلیل فشارهای اقتصادی، بیکاری و درآمد پایین کوله بار سفر بسته، مهاجرت و دوری از وطن را انتخاب می‌کنند آنگاه نباید انتظار داشت تا توسعه و رشد را در این صنعت شاهد باشیم.

صنعتی که به‌دلیل تحریم‌های غرب به‌شدت دچار آسیب شده و نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان خارجی است و در این وانفسا، نیروی انسانی ماهر و متخصص خود را نیز به دلیل همین بی‌توجهی‌ها از دست داده و راهی شرکت‌های رقیب خارجی می‌کند.

به‌نظر می‌رسد تنها راه مقابله با این رشد مهاجرت، توجه ویژه به سرمایه‌های انسانی وزارت نفت و ارتقاء شرایط اقتصادی و موقعیت‌های سازمانی آنهاست، زیرا با این سیاستی که وزارت نفت پیش گرفته، در آینده نزدیک دیگر چیزی به‌عنوان سرمایه انسانی متخصص در وزارت نفت باقی نخواهد ماند./

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *