وبینار راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در ترکیه
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، وبیناری تحت عنوان راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در ترکیه و با مشخصات ذیل در مورخ ۱۸ ابان ماه ۱۴۰۰ به صورت انلاین برگزار می گردد. عنوان: وبینار راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در ترکیه عنوان نشست علمی: رویداد کارآفرینی برگزارکننده / برگزارکنندگان: […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، وبیناری تحت عنوان راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در ترکیه و با مشخصات ذیل در مورخ ۱۸ ابان ماه ۱۴۰۰ به صورت انلاین برگزار می گردد.
عنوان: وبینار راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در ترکیه
عنوان نشست علمی: رویداد کارآفرینی
برگزارکننده / برگزارکنندگان: بنیاد هفته جهانی کارآفرینی ایران
تاریخ شروع: سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰
تاریخ پایان: سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰
ساعت شروع نشست: ۱۴
ساعت پایان نشست: ۱۸
محل برگزاری: آنلاین
آدرس نشست: www.gewiran.com/راه-اندازی-کسب-و-کار-در-ترکیه
وب سایت: www.gewiran.com
ایمیل: info@gewiran.com
تلفن: ۰۲۱۲۸۴۲۹۷۸۳ – ۰۹۲۱۱۶۱۱۸۲۶
معرفی سخنران / سخنرانان:
مهدی عباسی دانش آموخته دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مدیرعامل سابق شرکت توسعه گردشگری و صنایع خلاق منطقه آزاد ارس است .
وی در حال حاضر در کشور ترکیه به عنوان فعال اکوسیستم نوآوری و استارتاپی شناخته می شود.
توضیحات نشست: این وبینار فرصتی است برای تمامی کسانی که به دنبال حضور و فعالیت در فضای کسب و کار و اکوسیستم استارتاپی ترکیه هستند. با توجه اینکه اکوسیستم استارتاپی ترکیه یک رهبر منطقه ای در زمینه نوآوری است که در سطح جهانی در جایگاه ۴۴ برترین اکوسیستم های استارتاپی قرار دارد و نسبت به سال ۲۰۲۰ پنج رتبه ارتقا داشته است و با رتبه ۱۱ ستاره بی بدیل اروپای جنوب شرقی و خاورمیانه است، به نظر می رسد معرفی بازیگران اصلی این اکوسیستم برای کارآفرینان و دانشجویان ایرانی مثمرثمر باشد. در این وبینار ضمن آشنایی با فضای کسب و کار و تجارت ترکیه و معرفی اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی آن ، با زیر و بم راه اندازی کسب و کار ، روش های اقامت کاری و رتجاری و فرصت های فریلنسینگ در ترکیه آشنا شده و می توانید پاسخ سوالات خود را در خصوص راه اندازی کسب و کار و جذب سرمایه در کشور ترکیه دریافت کنید.
سرفصل های وبینار :
معرفی اکوسیستم نوآوری و استارتاپی ترکیه
چگونگی راه اندازی استارتاپ در ترکیه
الزامات جذب سرمایه استارتاپی در ترکیه
شرایط استقرار در تکنوپارک های ترکیه
ویزای استارتاپی در ترکیه
فریلنسینگ در ترکیه
دیدگاهتان را بنویسید