پلمب قصابی متخلف در شوشتر به دلیل عرضه گوشت فاقد مشخصات بهداشتی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از پلمب یک واحد قصابی متخلف به دلیل عرضه گوشت قرمز فاقد مشخصات و هویت بهداشتی خبر داد. خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سیدقاسمی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر اظهار داشت: در پی نظارتهای مستمر اکیپ بهداشت عمومی و امنیت غذایی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، یک واحد قصابی […]
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از پلمب یک واحد قصابی متخلف به دلیل عرضه گوشت قرمز فاقد مشخصات و هویت بهداشتی خبر داد.
خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سیدقاسمی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر اظهار داشت: در پی نظارتهای مستمر اکیپ بهداشت عمومی و امنیت غذایی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، یک واحد قصابی به دلیل عرضه گوشت فاقد مشخصات بهداشتی شناسایی و پس از طی مراحل قانونی پلمب شد.
وی افزود: این واحد به علت عرضه گوشت قرمز بدون هویت و فاقد مهر و برچسب بهداشتی، با دستور مقام قضایی و با حضور نمایندگان نیروی انتظامی و پلیس اماکن عمومی تعطیل گردید.
مرادی سیدقاسمی با تأکید بر استمرار نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در سطح شهرستان گفت: اکیپهای نظارت بر بهداشت عمومی و فرآوردههای خام دامی بهصورت مستمر از واحدهای عرضه بازدید کرده و ضمن ارائه تذکرات لازم، در صورت مشاهده تخلف با متخلفان طبق قانون برخورد میکنند.
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر در پایان از شهروندان خواست فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و هنگام خرید به مشخصاتی مانند تاریخ تولید، انقضا و برچسب بهداشتی دقت کنند.
وی همچنین یادآور شد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، هماستانیهای عزیز میتوانند موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.
دامپزشکی استان خوزستان در راستای صیانت از سلامت عمومی جامعه و تضمین امنیت غذایی شهروندان، با هرگونه تخلف بهداشتی در زنجیره تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی قاطعانه برخورد خواهد کرد.










دیدگاهتان را بنویسید