برگزاری کلاس آموزشی ویژه قصابان شوشتر؛ گامی مهم در تامین گوشت سالم و مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و حیوان
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از برگزاری موفقیتآمیز دوره آموزشی درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و حیوان برای متصدیان قصابیها، سلاخان و ذابحین در محل کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد. خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سید قاسمی، رئیس اداره دامپزشکی شوشتر، با تأکید بر ضرورت این آموزشها اظهار کرد: از آنجایی که قصابان […]
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از برگزاری موفقیتآمیز دوره آموزشی درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و حیوان برای متصدیان قصابیها، سلاخان و ذابحین در محل کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.
خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سید قاسمی، رئیس اداره دامپزشکی شوشتر، با تأکید بر ضرورت این آموزشها اظهار کرد: از آنجایی که قصابان و سلاخان در ارتباط مستقیم و روزانه با دام و لاشه قرار دارند، برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه دامداران و چوبداران، جهت آشنایی با خطرات بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان (زئونوز) اهمیت بسیار بالایی دارد.
اهمیت حیاتی آموزش در پیشگیری از انتقال بیماری
سید قاسمی توضیح داد: در این دوره، تمرکز ویژهای بر آشنایی با راههای پیشگیری، مقابله و کنترل بیماریهای خطرناکی چون تب خونریزیدهنده کریمه کنگو (CCHF) و هاری (Rabies) صورت گرفت.
آموزشها شامل روشهای صحیح ذبح بهداشتی، اصول نگهداری لاشه در دمای مناسب (پیشسرد)، رعایت زنجیره سرد و نکات مهم در خصوص بهداشت فردی و محیط کار برای جلوگیری از انتقال آلودگی بود.
آموزش نقش بسزایی را در سلامت و بهداشت فرآیند تبدیل دام به فرآورده های خام دامی داشته و باعث سلامت جامعه و مصرف کنندگان خواهد شد.
هشدار دامپزشکی: گزارش تخلفات از طریق سامانه ۱۵۱۲
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر در پایان، از عموم مردم خواست تا با هوشیاری خود، مکمل اقدامات نظارتی دامپزشکی باشند و هنگام خرید اقلام پروتئینی، حتماً به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی توجه نمایید و از خرید هرگونه فرآورده خام دامی فاقد هویت و نظارت دامپزشکی خودداری کنید.
همچنین هرگونه تخلف بهداشتی مشاهدهشده را در اسرع وقت، از طریق سامانه استانی ۱۵۱۲ اطلاعرسانی کرده تا پیگیریهای لازم انجام شود.
دیدگاهتان را بنویسید