اخبار داغ

امین ابراهیمی مدیرعامل: فولاد خوزستان پیشران توسعه صنعت فولاد کشور است

امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در آیین راه‌اندازی کارخانه زمزم سه، ضمن اداری احترام به ۵۸ شهید فولاد خوزستان، اظهار داشت: فولاد خوزستان محصول انقلاب اسلامی است. این شرکت پیشران و روایت‌گر مسیر توسعه و تکامل صنعت است و به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن به […]

اشتراک گذاری
19 اسفند 1402
256 بازدید
کد مطلب : 158248

امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان در آیین راه‌اندازی کارخانه زمزم سه، ضمن اداری احترام به ۵۸ شهید فولاد خوزستان، اظهار داشت: فولاد خوزستان محصول انقلاب اسلامی است.

این شرکت پیشران و روایت‌گر مسیر توسعه و تکامل صنعت است و به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن به دست مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به بهره‌برداری رسید‌ و علی‌رغم تحریم های ظالمانه و موانع خارجی، به رشد تولید و توسعه شتاب گرفت و اکنون شرکت فولاد خوزستان دومین قطب تولید فولاد کشور است.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و خلق چشم‌انداز دستیابی به ظرفیت سیزده میلیون و ۶۰۰ هزار تُن تا افق ۱۴۱۰، توسعه همه‌جانبه آغاز شده است‌. وی در ادامه گفت: به برکت انقلاب اسلامی صنعت فولاد رشد چهل برابری را تجربه کرده است و امروز در میان ده کشور تولیدکننده فولاد جهان جای گرفته است. از طرفی علی‌رغم مصرف تنها پنج درصد گاز و ده درصد برق کشور، عدم توسعه زیرساخت‌های انرژی باعث کاهش چشم‌گیر تولید و درآمد شرکت‌های فولادی هستیم. فولاد می‌تواند در مسیر افزایش اشتغال و درآمد ارزی کشور کمک شایانی به اقتصاد کشور نماید.

وی ادامه داد: محدودیت‌های گاز و برق، هزینه‌های گران مواد اولیه و نرخ منبع مالی و عدم ثبات در قوانین و مقررات مالی، تجاری و دستورالعمل‌ها، مهم‌ترین چالش‌های صنعت فولاد هستند‌. ابراهیمی راه‌اندازی کارخانه زمزم سه را، صفحه زرین فولاد کشور دانست و افزود: این پروژه عظیم به مدد دولت سیزدهم، با فناوری ایرانی و بدون حضور کارشناسان خارجی به بهره‌برداری رسید. با افتخار اعلام می‌کنیم، فناوری و دانش فنی میدرکس که در انحصار کشور آمریکا است، در دستان فرزندان این مرز و بوم قرار گرفته است. در حال حاضر در حال نهایی کردن صادرات این فناوری به کشورهای دیگر مانند چین، کوبا و شمال آفریقا هستیم. مدیرعامل فولاد خوزستان در پایان گفت: صرفه‌جویی ارزی این پروژه بالغ بر ۹۰ میلیون یورو است. ظرفیت صادراتی محصول آهن اسفنجی و توان ارز‌آوری آن بالغ بر پانصد میلیون دلار است. این موفقیت را به کارگران فولاد خوزستان تبریک می‌گویم و از همکاری و همراهی مقامات استانی، لشکری و کشوری، سهامداران و هیات‌مدیره تشکر می‌کنم‌.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *