اخبار داغ

اخذ نظر صاحبنظران حوزه و دانشگاه در خصوص برنامه هفتم و تهیه گزارشی جهت ارائه به مجلس

تجهیز نیوز به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی پایگاه خبری ندای دانش با راه‌اندازی سامانه جمع آوری نظرات در ارتباط با لایحه برنامه هفتم توسعه توسط مرکز پژوهش‌های مجلس، پیشنهادهای اصلاحی اساتید حوزه و دانشگاه و صاحب‌نظران در خصوص فصول این برنامه جمع‌آوری شده است.   بررسی اطلاعات ثبت شده در این سامانه نشان می‌دهد […]

اشتراک گذاری
18 تیر 1402
121 بازدید
کد مطلب : 155261

تجهیز نیوز به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی پایگاه خبری ندای دانش با راه‌اندازی سامانه جمع آوری نظرات در ارتباط با لایحه برنامه هفتم توسعه توسط مرکز پژوهش‌های مجلس، پیشنهادهای اصلاحی اساتید حوزه و دانشگاه و صاحب‌نظران در خصوص فصول این برنامه جمع‌آوری شده است.

 

بررسی اطلاعات ثبت شده در این سامانه نشان می‌دهد که تا زمان تنظیم این خبر نزدیک به ۴۰۰ پیشنهاد اصلاحی از سوی اساتید حوزه و دانشگاه، نخبگان و صاحبنظران حوزه‌های مختلف جمع‌آوری شده که از این تعداد طبق اعلام شرکت‌کنندگان، ۴۳ درصد پیشنهادها مربوط به اساتید دانشگاه‌ها و حدود ۱۱ درصد آن‌ها از سوی اساتید حوزوی و بقیه موارد از طریق صاحب‌نظران سایر نهادها به ثبت رسیده است.

 

همچنین با توجه به امکان ثبت پیشنهادها به تفکیک موضوعات فصول ۲۴ گانه برنامه هفتم توسعه، نتایج بررسی پیشنهادها حاکی از آن است که فصل پنجم برنامه ( اصلاح صندوق‌های بازنشستگی ) و فصل شانزدهم برنامه( زن، خانواده و جمعیت ) به ترتیب بیش‌ترین درصد فراوانی را در میان پیشنهادهای مطرح شده داشته‌اند. همچنین پیشنهادهای فصول اصلاح نظام اداری و ارتقا نظام آموزشی به ترتیب جایگاه‌های بعدی را در فراوانی درصد ارائه پیشنهادهای اصلاحی داشته‌اند.

 

با توجه به رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس در جمع‌سپاری بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، فعالیت سامانه جمع‌آوری نظرات اساتید حوزه، دانشگاه و نخبگان در طول بررسی این لایحه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی نیز ادامه خواهد داشت و این مرکز مجموعه پیشنهادهای جمع‌آوری شده را از طریق دفاتر تخصصی خود در اختیار کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه و کمیته‌های ذیل آن قرار خواهد داد.

 

گفتنی است جلسات بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه به منظور اخذ نظر کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مختلف در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شده است که علاوه بر برگزاری همایش ضرورت تغییر ریل سیاستگذاری کشور در تدوین برنامه هفتم توسعه، سلسله جلساتی در این خصوص نیز برگزار شد که جلسه بررسی چالش‌ها و راهکارهای تدبیر مهاجرت نخبگان با تمرکز بر برنامه هفتم توسعه، جلسه با اساتید حوزه برنامه‌ریزی توسعه، صاحبنظران برنامه‌ریزی توسعه با محوریت مسائل سیاسی، حقوقی، اجتماعی و فرهنگی و متخصصان حوزه اقتصادی، تولیدی و زیر بنایی از این موارد بوده است.

 

شایان ذکر است این نشست‌ها در مباحث دیگری چون بازنشستگی و کارگران ادامه خواهد داشت و جمع‌بندی موضوعات و محورها طی گزارشی در اختیار کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.

 

منبع خبر : https://www.icana.ir/Fa/News/525681

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *