افزایش تولید میعانات گازی در شرکت نفت فلات قاره ایران
به گزارش تجهیز نیوز به نقل از خبرگزاری مهر و نفت فلات قاره ایران، مدیر منطقه قشم شرکت نفت فلات قاره ایران، محمد آتیار افزود: با این اقدام علاوه بر رساندن گاز صادراتی به استانداردهای مدنظر شرکت ملی گاز و تنظیم همزمان نقطه شبنم آبی و هیدروکربنی، استحصال مقادیر مطلوبی میعانات گازی موجود در گاز […]
به گزارش تجهیز نیوز به نقل از خبرگزاری مهر و نفت فلات قاره ایران، مدیر منطقه قشم شرکت نفت فلات قاره ایران، محمد آتیار افزود: با این اقدام علاوه بر رساندن گاز صادراتی به استانداردهای مدنظر شرکت ملی گاز و تنظیم همزمان نقطه شبنم آبی و هیدروکربنی، استحصال مقادیر مطلوبی میعانات گازی موجود در گاز ورودی به تأسیسات فرآورش گاز هنگام امکانپذیر شد.
وی اضافه کرد: پس از آنکه به دلیل شرایط تحریمی امکان تأمین روغن مورد نیاز کمپرسورهای سیکل تبرید در تأسیسات فرآورش گاز هنگام میسر نشد با اعلام آمادگی و ساخت روغن توسط یکی از شرکتهای داخلی فعال در زمینه تولید روغنهای صنعتی و تهیه آن توسط واحد تدارکات و عملیات کالا، مراحل پیشراهاندازی پکیج پروپان از ۳۰ فروردین سال جاری آغاز شد.
مدیر منطقه قشم شرکت نفت فلات قاره ایران توضیح داد: در این عملیات پس از تست و راهاندازی تمام الکتروموتورهای موجود در سیکل و روانکاری آنها، هممحور کردن الکتروموتور و کمپرسورهای پکیج پروپان به همراه نصب کوپلینگهای آنها و رفع اشکال از جرثقیل سقفی انجام شد.
آتیار افزود: در ادامه با رفع گرفتگی کلیه مسیرهای فرآیندی و ابزار دقیقی، سلونوئید ولوهای واحد پروپان و شبکه کنترل تمام تجهیزات ابزار دقیق، همچنین پنلهای برقی و شبکه برق بررسی و از آنها رفع اشکال شد. از سوی دیگر عملیات نشتیابی تجهیزات و هوازدایی سیکل انجام و برای عاریسازی آن از هرگونه رطوبت در سیکل، خلاء ایجاد شد.
وی با بیان اینکه همزمان با آمادهسازی این بخش، ایرادات سیکل گلایکول نیز که یکی از ملزومات راهاندازی سیکل تبرید است، مرتفع شد، گفت: در نهایت واحد تعمیرات در حضور نماینده شرکت سازنده روغن اقدام به شارژ روغن فلاشینگ نموده و سپس ذرات ناخالص موجود در سیکل با فیلتر نمودن روغن در حال چرخش حذف شد.
مدیر منطقه عملیاتی قشم افزود: این عملیات توسط سیکل ابداعی گروه تعمیرات انجام پذیرفت، این سیکل شامل یک پمپ جهت گردش روغن و محفظه فیلتر به همراه المنت دستساز آن است. پس از تمیزکاری سیکل روغن از ذرات زائد، پروپان خریداری شده به سیکل شارژ شد و در نهایت سیکل تبرید پروپان پس از پایان ۵ هزار نفر ساعت کار مستمر در سرویس قرار گرفت.
آتیار در پایان گفت: در سرویس قرار گرفتن این بخش از تأسیسات، علاوه بر واحدهای تعمیرات و بهرهبرداری حاصل همت و تلاش کلیه واحدهای منطقه اعم از ایمنی، بازرسی فنی، مهندسی، تدارکات کالا و … است. در نهایت هر دو کمپرسور واحد سیکل تبرید پس از گذراندن تست ۷۲ ساعته و انجام تستهای PM آن به منظور بررسی وضعیت روغن (آزمایشهای مربوط به عملکرد روغن و صحت آن) و جایگزینی آن آماده بهرهبرداری شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید