اخبار داغ

صادقی واعظ: بزرگترین آفت جامعه این است که دین‌دان نیستیم

یک کارشناس مذهبی گفت: بزرگترین آفت جامعه امروز این است که ما دین‌دان نیستیم. مردم بی‌دین نیستند اما شناخت کاملی هم از دین ندارند. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی واعظ در برنامه شهادت امام جعفر صادق(ع) حسنیه امام حسن مجتبی مازندران برگزار شد گفت: ما مفتخریم به اینکه شیعه اهل بیت عصمت […]

اشتراک گذاری
26 اردیبهشت 1402
89 بازدید
کد مطلب : 156174

یک کارشناس مذهبی گفت: بزرگترین آفت جامعه امروز این است که ما دین‌دان نیستیم. مردم بی‌دین نیستند اما شناخت کاملی هم از دین ندارند.

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی واعظ در برنامه شهادت امام جعفر صادق(ع) حسنیه امام حسن مجتبی مازندران برگزار شد گفت: ما مفتخریم به اینکه شیعه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) هستیم.شیعه در لغت به معنی پیرو کسی  بودن است و کسی پیرو ائمه اطهار(ع) محسوب می‌شود که هم در گفتار و هم در رفتار از ائمه معصومین(ع)پیروی کند.

وی تصریح کرد: در واقع ما باید این ادعا را به اثبات برسانیم که در عمل و رفتار پیرو ائمه هدی(ع) هستیم و اثری از پیروی ما در زندگیمان مشاهده شود.

این کارشناس مذهبی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)،به ملاک ها و معیارهای مومن و شیعه واقعی اشاره کرد و گفت: شیعه واقعی باید ضمن معرفت و شناخت نسبت به امام در زبان و رفتار نیز این پیرو بودن را نشان دهد. لازمه متابعت معرفت است. رسول اکرم(ص) در ۲۳ سال از جاهلان بی طرف مجاهد فی سبیل الله ساخت و جهل و نادانی را از مردم گرفت و آنان را آگاه کرد و در واقع اساس اسلام بر معرفت نهاده شد.

وی گفت: بزرگترین آفت جامعه امروز بی دینی نیست مسئله این است که ما دین‌دان نیستیم. مردم ما امروز بی دین نیستند اما آگاهی و شناخت کاملی از دین ندارند. در زیارت عاشورا  اعظم مصائب در کربلا را عدم معرفت نسبت به امام زمان معرفی کرده است.

این خطیب و سخنران با بیان اینکه اگر آگاه شویم آزاده می‌شویم، گفت: بالاترین و ارزشمندترین اعمال داشتن شناخت و آگاهی است. اولین معیار در شناخت اهل بیت(ع) داشتن آگاهی است.
اعتقاد و باور را نباید به افراد گره بزنیم، زیرا با انحراف و سقوط او نیز ما منحرف می‌شویم. در معرفت و شناخت باید منبع آگاهی را از حقیقت مطلق دریافت کنیم.

صادقی واعظ ادامه داد: بعد از داشتن معرفت باید باورها را به زبان بیان بیاوریم. امام با نهضت علمی و برگزاری جلسات بحث و گفتگو با فرق مختلف کاری کرد تا شیعه به عنوان یک مذهب در فرق مختلف شناخته شود.

به گفته وی اساس اسلام بر زندگی اجتماعی است، ائمه اطهار(ع) در باب زندگی اجتماعی سرآمد بودند، امام صادق (ع) شیعیان و پیروان خود را برای زندگی اجتماعی تربیت کردند .

وی ابراز کرد: یک مسلمان و شیعه اهل بیت(ع) نباید نسبت به مشکلات مردم بی‌تفاوت باشد و باید از مردم دستگیری کند، از قضاوت عجولانه نسبت به دیگران پرهیز کند و در زندگی دیگران تجسس نکند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *