اخبار داغ

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور: اردبیل کمبود پزشک ندارد

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: اردبیل با بیش از ۳۵۰ پزشک جزو استان‌هایی است که کمبود پزشک ندارد. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از تایمازنیوز، رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: اردبیل با بیش از ۳۵۰ پزشک جزو استان‌هایی است که کمبود پزشک ندارد. منصور جعفری […]

اشتراک گذاری
31 مرداد 1401
223 بازدید
کد مطلب : 149054

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: اردبیل با بیش از ۳۵۰ پزشک جزو استان‌هایی است که کمبود پزشک ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از تایمازنیوز، رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور گفت: اردبیل با بیش از ۳۵۰ پزشک جزو استان‌هایی است که کمبود پزشک ندارد.

منصور جعفری نمین رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور و رئیس سازمان نظام پزشکی استان اردبیل در آستانه روز پزشک در نشست با اصحاب رسانه ا افزود: اردبیل جزو استان‌هایی ست که کمبود پزشک ندارد و در حال حاضر بالای ۳۵۰ نفر پزشک متخصص و فوق تخصص در استان داریم و نیازی به اعزام بیمار به سایر استان‌ها نیست.

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور با اظهار تاسف بر اینکه تعداد مهاجرت پزشکان متخصص و فوق تخصص از پزشکان عمومی در کشور پیشی گرفته است خاطر نشان کرد: از ارائه آمار مهاجرت پزشکان معذوریم اما در کل باید گفت آمار مهاجرت پزشکان نگران‌کننده و رو به افزایش است.جعفری نمین بیان کرد: نگرانی ما از آن روزی است که پزشکان ما به کشورهای همسایه مهاجرت کنند و ما با کمبود پزشک روبه‌رو شده و مجبور به ارجاع بیماران به کشورهای همسایه باشیم.

وی با بیان اینکه ۲۰ مورد درخواست مهاجرت در اردبیل به ثبت رسیده است، تصریح کرد:‌ مسئولان باید تدبیری بیندیشند تا با ریشه‌یابی علل و عوامل این موضوع جلوی مهاجرت پزشکان گرفته شود.رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با تبریک اول شهریور زادروز حکیم بوعلی سینا به عنوان روز پزشک گفت: پزشکان در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی در صحنه حاضر بوده و حتی در جنگ تحمیلی، سیل، زلزله و سایر حوادث در مسیر نجات مردم گام‌های اساسی برداشتند.

جعفری نمین افزود: در مجموع سه هزار و ۶۸ نفر اعضای نظام پزشکی اردبیل هستند که از بین آنها ۹۰۸ نفر دارای پروانه نظام پزشکی بوده و مابقی در بیمارستان‌ها و سایر مراکز ارائه خدمات می‌کنند.وی گفت: در نظام پزشکی اردبیل ۳۹۵ نفر پزشک متخصص به مردم ارائه خدمات می‌کنند و در کنار آن ۹۹۳ نفر پزشک عمومی، ۲۹۵ دندانپزشک عمومی، ۶۰ دندانپزشک متخصص، ۲۱۱ داروساز و ۹۵۰ کارشناس مامایی ارائه خدمات می‌کنند.

وی بیان داشت: در شرایط سخت کرونایی پزشکان در صف مقدم درمان بیماران حاضر شده و حتی جان خود را در کف دست گرفتند تا اجازه ندهند مردم جامعه ما بیش از این گرفتار این بیماری مهلت شود.

وی از تشکیل ستاد کرونا در نظام پزشکی اردبیل برای ارائه خدمات به بیماران و حمایت و پشتیبانی از مراجع بیمارستانی خبر داد و تصریح کرد: در کنار اهدای سه هزار دز واکسن برای تزریق به بیماران، به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان ماسک، ۴۰ میلیون تومان دستگاه دیالیز، ۷۰ میلیون تومان خرید دستگاه پلاسما فریز و میلیون‌ها تومان برای خرید سایر تجهیزات پزشکی از طریق نظام پزشکی اردبیل هزینه شده است.

وی خدمات ارائه شده جامعه پزشکی را خدمات برگرفته از صدق، صفا و کمک به همنوع توصیف کرد و ادامه داد: ‌هر چند تعرفه‌های پزشکی هیچ تناسبی با وضعیت تورم، استهلاک امکانات و وسایل مورد استفاده جامعه پزشکی ندارد اما فعالان این عرصه سعی می‌کنند تا با تعرفه‌های اعلام شده خدماتی را متناسب با اخلاق حرفه‌ای و جلب اعتماد عموم مردم ارائه کنند.

رئیس نظام پزشکی اردبیل به آمار نگران‌کننده فعالیت مراکز غیرمجاز در حوزه پزشکی اشاره کرد و ادامه داد: برخی فعالیت‌های پزشکی و درمانی توسط افراد غیرمجاز انجام می‌شود که در این زمینه ورود دادستان و مراکز قضایی را نیز شاهد هستیم.

وی نقش نظام پزشکی را اطلاع‌رسانی برای مراجع قانونی و انتظامی اعلام کرد و گفت: با تشکیل و بررسی پرونده‌ها در مراجع انتظامی سعی بر این است تا در مراحل مختلف پرونده‌ قصور پزشکان مورد بررسی قرار گیرد که در هیئت بدوی تجدید نظر و هیئت عالی این بررسی‌ها انجام می‌شود.

جعفری نمین خاطرنشان کرد: ‌در یک سال گذشته ۸۷ مورد پرونده در هیئت‌های بدوی نظام پزشکی اردبیل مورد بررسی قرار گرفته که ۲۵ مورد قصور پزشکی تشخیص داده شده است.وی آرای محکومیت انتظامی را ۶ مورد اعلام کرد و افزود: مجازات انتظامی از توبیخ کتبی تا محرومیت مطب را شامل می‌شود.

جعفری نمین با بیان اینکه کمتر از یک درصد فعالیت پزشکان منجر به قصور و یا شکایت می‌شود، اضافه کرد: در مقابل صدها و هزاران عمل جراحی و خدماتی که پزشکان ارائه می‌کنند، یک درصد قصور طبیعی و عادی است.

رئیس هیئت مدیره نظام پزشکی استان اردبیل به نصب کارتخوان در مطب پزشکان نیز اشاره کرد و ادامه داد: ۹۵ درصد مطب پزشکان، مراکز جراحی و بیمارستان‌ها به کارتخوان مجهز شدند که این آمار در تهران ۹۰ درصد و در سایر استان‌ها ۹۵ درصد است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.


کدخبر: ۱۴۰۱۶۷۴۰۵۳۱۰۰۳۲

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *