قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط کنترل فوران چاه های نفت و گاز اجرایی شد
همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط (آنلاین ) کنترل فوران چاه های نفت و گاز وارد مرحله اجرایی شد. همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط (آنلاین ) کنترل فوران چاه های نفت و گاز وارد مرحله اجرایی […]
همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط (آنلاین ) کنترل فوران چاه های نفت و گاز وارد مرحله اجرایی شد. همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط (آنلاین ) کنترل فوران چاه های نفت و گاز وارد مرحله اجرایی شد. همزمان با برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستان قرارداد پژوهشی ساخت شبیه ساز آموزشی برخط (آنلاین ) کنترل فوران چاه های نفت و گاز وارد مرحله اجرایی شد.
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از پان (پایگاه خبری آنزان آنلاین)، پیش از این در همکاری میان مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت و همیاری موثر و مستمر میان کارشناسان اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت با اساتید و دانشجویان نخبه دانشگاه شهید چمران اهواز شبیه ساز موجود شرکت ارتقا و عملیاتی شد و در گام دوم برای نخستین بار در کشور شبیه ساز کنترل فوران چاه قابل حمل طراحی و ساخته و برای استفاده کارکنان عملیاتی وارد شبکه آموزش شرکت گردید.
با پیگیری های اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی شرکت، مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت طرح پژوهشی ساخت شبیه ساز برخط را با همیاری دانشگاه شهید چمران در دستور کار قرار داد و در نشستی با حضور دکتر حمید رضا گلپایگانی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت و دکتر علی محمد آخوند علی رئیس دانشگاه ، مرحله ساخت شبیه ساز کنترل فوران برخط با ویژگی های منحصر به فرد آغاز شد.
با توجه به اهمیت و حساسیت عملیات حفاری و لزوم آشنایی و آموزش ممتد کارکنان عملیاتی در موقعیت های مختلف، و عدم امکان حضور انان در کلاس های آموزشی در مرکز آموزش شرکت، خاصه از نظر صرف وقت، هزینه های جابجایی با توجه به سکونت کارکنان در استان های مختلف و از سویی شرایط کرونایی و لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ساخت این شبیه ساز اهمیت بسیار بالایی در ارتقاء سطح دانش فنی همکاران خواهد داشت زیرا آنان در هر ساعت شبانه روز از هر نقطه می توانند از خدمات آموزشی این تجهیر استفاده نمایند.
این طرح پژوهشی که پیش بینی می شود تا بهمن ماه ۱۴۰۱ به نتیجه برسد با هدف کاهش هزینه های غیر آموزشی، ارتقاء بهره وری و همچنین بهره مندی دانشگاه ها، مراکز علمی و عملیاتی از آموزش های آنلاین بدون حضور فیزیکی در محل شرکت طراحی شده و با تکمیل آن برای اولین بار امکان اجرای دورههای آموزشی کنترل فوران چاه با استانداردهای (IWCF) به صورت برخط برای تعداد زیادی از کارکنان شاغل بر روی دستگاه حفاری و دانشگاهیان علاقه مند فراهم می شود.
کدخبر: ۱۴۰۰۶۷۴۱۱۱۹۰۰۱۲
دیدگاهتان را بنویسید