اخبار داغ

توجه ویژه دولت سیزدهم به طرح آبرسانی غدیر خوزستان

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از پان (پایگاه خبری آنزان آنلاین)، فرهاد ایزدجو دوشنبه در آیین افتتاح دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی رودخانه در سالن همایش های سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه آب رسانی به شهرها و روستاهای کشور در دستور کار دولت قرار گرفته است، افزود: طرح […]

اشتراک گذاری
05 بهمن 1400
273 بازدید
کد مطلب : 141605

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از پان (پایگاه خبری آنزان آنلاین)، فرهاد ایزدجو دوشنبه در آیین افتتاح دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی رودخانه در سالن همایش های سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه آب رسانی به شهرها و روستاهای کشور در دستور کار دولت قرار گرفته است، افزود: طرح آب رسانی غدیر تامین کننده ۵۲ درصد آب شرب پایدار جمعیت خوزستان است که تکمیل و بهره برداری از آن در دولت سیزدهم شتاب گرفته است.

وی با بیان اینکه رودخانه ها منابع آبی سطحی مهم در کشور هستند گفت: قرار گرفتن ایران در فلات خشک و نیمه خشک و از طرفی رشد جمعیت و شهرنشینی موجب شده تا از منابع آبی و رودخانه های کشور بهره برداری مناسب تر و هوشمندانه تری انجام شود.

ایزدجو گفت: خوزستان از دیرباز پیشتاز احداث سازه های آبی بر رودخانه های خروشان عبوری بوده است که سازه های شوشتر به عنوان ۱۳ اثر تاریخی شامل پل ها، بندها، آبشارها و کانال های دست کند و ایجاد یک سیستم یکپارچه مدیریتی آب نشان از دیرینه بودن موضوع مدیریت آب در خوزستان است.

وی خوزستان را پیشرو در صنعت آب کشور دانست و ادامه داد: وجود ۱۰ رودخانه دائمی، ۱۵ سد مخزنی، تنظیمی و انحرافی همچنین شبکه های مهم زهکشی وضعیت خاصی از منابع آب را در این استان به نمایش گذاشته است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از مهار سیل سال ۹۸ به عنوان کار خوب مهندسی یاد کرد و افزود: این سیل با استفاده از ظرفیت های علمی و متخصصان کشور و وجود زیرساخت های آبی به خوبی مهار شد.

ایزدجو گفت: خشکسالی سال های گذشته و تعامل سازنده صنعت آب و برق با بخش کشاورزی برای تامین حداکثری آب در فصل های گرم سال، توانمندی صنعت آب خوزستان را نشان می دهد.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به وجود تجربه های ارزنده مدیریت منابع آب و مهندسی رودخانه در منطقه خوستان اظهار داشت: با وجود ظرفیت های بسیار، این استان با مشکلات وچالش های زیادی نیز در حوزه آب دست به گریبان است که مدیریت هوشمندانه تر منابع آبی در استان را الزامی کرده است.

وی بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی برای ارتقای سواد آبی را مورد تاکید قرار داد و گفت: بهره گیری از شبکه های مجازی، فرصتی برای ارتقای آموزش های عمومی به منظور ارتقای سوادآبی و همکاری مردم است که باید بیش از پیش مورد استفاده قرارگیرد.

ایزدجو ادامه داد: این کنفرانس فرصتی برای بازخوانی بدون تعصب مشکل ها و نگاه علمی به جنبه های مختلف رودخانه های از جمله لایروبی، رسوب ، فرسایش و مسایل زیست محیطی و مبتلا به رودخانه هاست.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان اظهار داشت: حضور اساتید صاحب نام ملی و بین المللی در این سمینار موجب شده تا محیطی علمی برای پاسخ به سوال ها و چالش های مهم رودخانه ها و تبادل نظر میان صاحب نظران را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه این کنفرانس در ۱۲ محور تمام جنبه های دانش مدیریت آب را پوشش می دهد افزود: از ورود پژوهشگران کشور برای ارایه راه حل های علمی به منظور حل چالش ها و مسایل منابع آبی استقبال می شود.

این کنفرانس قدیمی ترین کنفرانس علمی مهندسی آب در کشور است که بیش از سه دهه سابقه برگزاری دارد.

دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی رودخانه که امروز کار خود را در اهواز آغاز کرده تا ۶ بهمن ماه ادامه دارد.


کدخبر: ۱۴۰۰۶۷۴۱۰۰۵۰۰۴۲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *