اخبار داغ

امضای تفاهم‌نامه ملی حفاری ایران با دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان/ بومی‌سازی و انتقال فناوری‌های نوین از اولویت‌های ملی حفاری است

شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان تفاهمنامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی امضاء کردند به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز، شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در راستای همکاری‌های آموزشی و حمایت از تحقیقات علمی و پژوهشی، نوآوری و همچنین تولید دانش فنی تفاهمنامه امضاء کردند. این تفاهمنامه در […]

اشتراک گذاری
13 دی 1400
93 بازدید
کد مطلب : 140663

شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان تفاهمنامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی امضاء کردند

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز، شرکت ملی حفاری ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در راستای همکاری‌های آموزشی و حمایت از تحقیقات علمی و پژوهشی، نوآوری و همچنین تولید دانش فنی تفاهمنامه امضاء کردند.

این تفاهمنامه در نشستی با حضور تعدادی از مدیران، رئیس و کارشناسان اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی، پژوهش و فناوری شرکت و چند تن از رؤسا و مسئولان دانشگاه آزاد به امضا دکتر حمید رضا گلپایگانی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران و دکتر علی افروس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان استان خوزستان رسید.

در این نشست مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ابتدا سالگرد شهادت سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش را تسلیت گفت و اظهار کرد: هرچند سردار سلیمانی در میان ما نیست اما آرمان‌هایش حضور میدانی دارد.

وی افزود: صنعت حفاری یکی از تخصصی‌ترین صنایع است که همه علوم در آن کاربرد دارد و در همین ارتباط تعامل و همکاری با دانشگاه‌ها و تلفیق علم و تجربه می‌تواند به توسعه، پیشرفت و تعالی این صنعت مادر تخصصی کمک نماید.

گلپایگانی با بیان اینکه مباحث آموزش، تحقیق و پژوهش و صدور خدمات فنی و مهندسی در سطح منطقه در سرفصل برنامه‌های شرکت قرار دارد، عنوان کرد: در زمان حاضر همکاری‌های مشترک و مستمر، هم افزایی، استفاده از توانمندی‌های یکدیگر در جهت ارتقاء سطح علمی و دانش فنی شرکت می‌تواند بسیاری از چالش‌ها و مشکلات را برطرف کند.

شناسایی چالش‌های صنعت

همچنین دکتر افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه ارائه داد و گفت: رویکرد اصلی دانشگاه شناسایی چالش ها در صنعت و حل مسائل با استفاده از اساتید مجرب و کارشناسان و متخصصان در صنعت است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه توان بالقوه‌ای وجود دارد که در ارتباط با صنعت می‌تواند بالفعل شود و به حل مشکلات صنایع کمک کند، افزود: این دانشگاه در سال‌های گذشته همکاری‌های ارزشمندی در بخش‌های پژوهشی و ساخت قطعات با شرکت ملی حفاری ایران داشته است که انتظار می‌رود این همکاری‌ها توسعه یابد.

گفتنی است طی این نشست، این تفاهمنامه در سه بخش شامل موضوعات آموزشی، پژوهشی و فناوری تنظیم گردید که اجرای پروژه‌های تحقیقاتی – کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی، بررسی میزان نیاز به فناوری‌های نوین و برنامه‌‌ریزی جهت نیل به موارد اولویت‌دار، انجام امور مطالعاتی، بازدیدهای علمی و استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی طرفین از جمله موارد مربوط به بخش نخست است.

همچنین به اشتراک‌گذاری منابع علمی و آموزشی طرفین، استفاده از امکانات، تجهیزات و فضای آموزشی در برگزاری دوره‌ها و همایش‌های مشترک، تجاری ‌سازی قابلیت‌های آموزشی و پژوهشی از دیگر محورهای مورد اهتمام در مبحث موضوعات آموزشی بود.

در بخش موضوعات پژوهشی نیز استقرار مرکز تحقیقات ملی حفاری در دانشگاه آزاد واحد اهواز، هدایت و حمایت از پایان نامه‌های تحصیلی، به کارگیری اساتید دانشگاه، بررسی و ارزیابی طرح‌ها و استفاده از ظرفیت‌های علمی و کارشناسی در فعالیت‌های مشاوره به عنوان محور همکاری لحاظ گردیده است.

بومی‌سازی و انتقال فناوری‌های نوین، در اختیار گذاردن تجهیزات آزمایشگاهی، انجام امور مطالعاتی، بهره‌گیری بهینه از پتانسیل‌‌های دانشگاه و نیز ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز شرکت در این تفاهمنامه همکاری که مدت اجرای آن سه سال است، ذکر شده است.

کد خبر: ۱۴۰۰۷۱۰۱۰۱۳۰۰۱۱

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *