اخبار داغ

موفقیت دیگر برای شرکت ملی حفاری ایران

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از پایگاه خبری آنزان آنلاین، یکی از کارشناسان ارشد مدیریت خدمات ویژه موفق به تهیه و انتشار مقاله علمی کاربردی در نشریه معتبر بین المللی شد یکی از کارشناسان ارشد اداره نمودارگیری مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ابران با همکاری یکی از اساتید دانشگاه و سه […]

اشتراک گذاری
28 شهریور 1400
135 بازدید
کد مطلب : 133495

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از پایگاه خبری آنزان آنلاین، یکی از کارشناسان ارشد مدیریت خدمات ویژه موفق به تهیه و انتشار مقاله علمی کاربردی در نشریه معتبر بین المللی شد

یکی از کارشناسان ارشد اداره نمودارگیری مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ابران با همکاری یکی از اساتید دانشگاه و سه تن از مهندسان صنعت نفت موفق به تهیه و انتشار یک مقاله علمی و کاربردی در صنعت نفت و حفاری در سایت و نشریه تخصصی معتبر بین المللی شد.

حسن باقری در این باره گفت: این مقاله تحت عنوان ” مدلسازی ژئومکانیک و بهبود آنالیز پایداری دیواره چاه با استفاده از مقاومت صوتی و ضریب بازتاب در یک مخزن کربناته” اواخر شهریورماه امسال در سایت و مرجع معتبر مقالات اشپرینگر (Springer) و ژورنال تخصصی نفت (Petroleum Exploration and Production Technology) منتشر گردید.

وی با بیان اینکه این مقاله پیرامون مباحث کاربردی در مطالعات مخزن (پتروفیزیک، ژئوفیزیک، ژئومکانیک) و حفاری چاه های نفت و گاز است، افزود: مقاله تحلیل ژئومکانیک و بهبود آنالیز پایداری دیواره چاه توسط یک کارگروه با نگاه به ارتباط دانشگاه و صنعت و با همکاری یکی از اساتید دانشگاه تهران و سه نفر از مهندسین شاغل در صنعت نفت به رشته تحریر درآمده است.

باقری در این ارتباط به همکاری موثر علمی عباس آیتی زاده کارشناس نمودارگیری و احسان لرکی کارشناس ژئوفیزیک شرکت، دکتر فرامرز دولتی اردجانی استاد دانشگاه تهران و مجتبی حیدری از کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز در تهیه این مقاله تخصصی اشاره کرد.

وی با این توضبح که اداره نمودارگیری و به ویژه دپارتمان تعبیر و تفسیر نمودارها تنها اداره ای است که بصورت تخصصی مطالعات پتروفیزیک، ژئوفیزیک و ژئومکانیک را هم در جهت ارائه به کارفرما و هم بصورت کارگروه های پژوهشی متشکل از مهندسان باتجربه عملیات و بخش تفسیر انجام می دهند، اظهارکرد: در این مقاله، آنالیز پایداری دیواره چاه از یک دیدگاه جدید مورد بررسی قرار گرفته است.

این کارشناش ارشد مدیریت خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران گفت: علاوه بر مدلسازی متداول ژئومکانیک در این مقاله، تحلیل ژئومکانیک در قالب تخصصی از دیدگاه پارامترهای پتروفیزیک و ژئوفیزیک مورد بررسی قرار گرفته است.

این محقق دانشگاهی و صنعتی که در حدود ۷ سال سابقه کار در زمینه مطالعات پتروفیزیک در دو مدیریت خدمات ویژه و پروژه های حفاری دارد افزود: ژئومکانیک مخزن یکی از علوم جدیدی است که در زمان حاضر در دانشگاه و صنعت مورد توجه محققان و مهندسان قرار گرفته است و نتایج بدست آمده از اینگونه مطالعات ارتباط مستقیم با بهینه کردن پارامترهای حفاری در جهت کاهش هزینه ها در این بخش خواهد شد.

وی از توجه مدیران و روسای مدیریت خدمات ویژه به جهت فرآهم آوردن بستر مناسب برای انجام پژوهش های نوین در زمینه صنعت نفت و حفاری تشکر و قدردانی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *