اخبار داغ

حل نهایی بحران دفع آب های سطحی و فاضلاب منوط به تخصیص اعتبارات ملی است

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اهواز، سرپرست شهرداری اهواز گفت: هرچند همکاری خوبی بین آبفا و شهرداری در حال انجام است و امکانات بین دو دستگاه تقسیم می شود اما حل نهایی مشکل فاضلاب و آبگرفتگی منوط به توجه مدیران تصمیم گیرنده ای است که بودجه و […]

اشتراک گذاری
27 شهریور 1400
162 بازدید
کد مطلب : 133346

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری اهواز، سرپرست شهرداری اهواز گفت: هرچند همکاری خوبی بین آبفا و شهرداری در حال انجام است و امکانات بین دو دستگاه تقسیم می شود اما حل نهایی مشکل فاضلاب و آبگرفتگی منوط به توجه مدیران تصمیم گیرنده ای است که بودجه و منابع مالی را در اختیار دارند.

علیرضا عالی‌پور در جلسه بررسی وضعیت پروژه های دفع آب های سطحی و فاضلاب که روز پنجشنه ۲۵ شهریور ماه در سالن جلسات شهرداری اهواز برگزار شد، اظهار کرد: طی بازدید امروز از نقاط آبگیر در سطح شهر اهواز، از نزدیک شاهد عمق مشکلات بودیم و صرفاً بر گزارش‌ها و نامه ها بسنده نکردیم.

وی با اشاره به ریشه دار بودن این مشکلات در شهر، افزود: کار برای رفع مشکلات باید اساسی و بنیادی در شهر انجام شود، عزم شهرداری اهواز و آبفا خوزستان جزم است تا این مشکلات برطرف شوند.

سرپرست شهرداری اهواز گفت: پروژه‌های زیادی بین آبفا و شهرداری به صورت مشترک طراحی شده و در مرحله اول ۱۴۰ پروژه برای رفع ۵۶ نقطه بحرانی ، در دستور کار قرار دارد و در مرحله دوم نیز بالغ بر ۸۰ پروژه با عنوان علاج بخشی در دستور کار است.

وی عنوان کرد: تعدادی از پروژه‌های جامع آب‌های سطحی نیز در دستور کار قرار دارد که به تدریج بخشی از پازل آب‌های سطحی مستقل در شبکه فاضلاب را اجرا می‌کند.

وی اضافه کرد: اگرچه این‌ پروژه ها زمانبر است، اگر منابع مالی شهرداری اهواز و آبفا به موقع تامین شود در یک بازه زمانی یکساله حدود ۵۰ درصد از مشکل نقاط فوق بحرانی شهر اهواز حل خواهد شد.

عالی‌پور ادامه داد: در صورت تامین منابع مالی در یک بازه زمانی پنج ساله، طرح جامع آب‌های سطحی و طرح جامع فاضلاب به اتمام خواهند رسید، مشروط بر اینکه به نرخ سال ۱۴۰۰، بودجه ای معادل ۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان برای بخش آب‌های سطحی تامین شود.

عالی‌پور گفت: همکاری خوبی بین آبفا و شهرداری صورت گرفته و امکانات مابین طرفین تقسیم می شود؛ به طور مثال در نقطه‌ای شهرداری تامین کننده لوله است و اجرا با آبفا و در نقطه‌ای دیگر عکس این قضیه است.

سرپرست شهرداری اهواز در پایان تاکید کرد: برای رفع این معضلات توجه مدیران تصمیم سازی که در کشور، بودجه و منابع مالی را در اختیار دارند بسیار مهم است، چرا که مشکل اصلی زیرساخت اهواز در حال حاضر فاضلاب و آبهای سطحی است و حل نشدن این موضوع عوارض زیادی برای شهر به همراه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *