نان سنتی سمیرم در فهرست ملی ایران، ثبت می شود؟
به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، سعید سلیمانیان امروز ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب گفت: «پخت نان سنتی در شهرستان سمیرم خصوصا شهر “ونک” و روستای “عقدک” دارای قدمتی طولانی است و مورد علاقه مردم محلی و گردشگران است، به […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز و به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، سعید سلیمانیان امروز ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب گفت: «پخت نان سنتی در شهرستان سمیرم خصوصا شهر “ونک” و روستای “عقدک” دارای قدمتی طولانی است و مورد علاقه مردم محلی و گردشگران است، به همین دلیل مراحل تدوین پرونده ثبت آن بهمنظور ارایه به کارگروه ثبت استان و سپس وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آغاز شد.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان سمیرم ادامه داد: «در بیشتر نقاط شهرستان سمیرم، پخت انواع نان محلی از گذشتههای دور تا کنون ادامه داشته، و پخت آن بیشتر در بخش مرکزی و شهر “ونک”، در انواع مختلف و با طعم و مزه و کیفیتهای خاص رواج دارد.»
او افزود: «پخت این نانهای سنتی بیشتر توسط خانمها انجام میشود و علاوه بر مصرف خانواده و مردم محل، گردشگران نیز علاقه فراوانی به این نانهای سنتی مخصوصا نانهای سنتی شهر “ونک” دارند.»
سلیمانیان تصریح کرد: «از ویژگیهای خاص این نان سنتی میتوان به تنوع پخت و استفاده از گیاهان دارویی و محلی در پخت آن اشاره کرد که این ویژگیها باعث شده تا کارشناسان این اداره علاوه بر تلاش برای ثبت آن در فهرست آثار ملی، بهمنظور آموزش و انتقال این سنت قدیمی به نسل جوان، تمام توان خود را بهکار گرفته و برنامه ریزیهای لازم را انجام دهند.»
دیدگاهتان را بنویسید