کباب بروجرد، طعمی اصیل و ماندگار
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، کباب بروجرد از لحاظ کیفیت و طعم، از بهترین کبابهای ایران به محسوب می شود، جالب آنکه مهارت تهیه آن در تاریخ سوم تیر ماه ۱۳۹۹ با شماره ۲۱۴۷ در فهرست آثار ملی میراث ناملموس به ثبت رسیده است. مواد مورد نیاز برای تهیه این غذای سنتی گوشت گوسفندی، […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، کباب بروجرد از لحاظ کیفیت و طعم، از بهترین کبابهای ایران به محسوب می شود، جالب آنکه مهارت تهیه آن در تاریخ سوم تیر ماه ۱۳۹۹ با شماره ۲۱۴۷ در فهرست آثار ملی میراث ناملموس به ثبت رسیده است.
مواد مورد نیاز برای تهیه این غذای سنتی گوشت گوسفندی، سماق، نمک، تخم مرغ، پیاز و نان است. طرز تهیه این کباب لذیذ به این صورت است که ابتدا گوشت سردست گوسفندی را در جای خنکی گذاشته تا به مدت ۲۴ ساعت بماند و اصطلاحا آب آن خشک بشود. سپس بعد از جدا کردن گوشت از استخوانها، گوشتها را درون چرخ ریخته و یکبار چرخ می کنند، سپس به آن نمک و تخممرغ اضافه کرده و مجددا گوشت چرخ شده را به همراه تخممرغ و نمک، برای بار دوم چرخ می کنند. بعد از هم زدن گوشت، آن را به مدت چند ساعت- حداقل ۱۰ ساعت- درون یخچال قرار داده و صبر میکنند تا گوشت و مواد اضافه شده، به خورد هم بروند. بعد از طی زمان مقرر، ظرف محتوی گوشت را که فلزی است به مدت ۳-۵ دقیقه بر روی حرارت قرار داده (تا زمانی که ظرف آن داغ شود) و گوشت را تفت میدهند، با این روش گوشت در موقع کباب شدن در آتش نخواهد ریخت و حالت نرم به خود میگیرد.
پیاز رنده شده را در صافی ریخته و بدون فشار دست، اجازه میدهند که آب اضافی پیاز گرفته شود- به ازای هر کیلو ۱۰۰ گرم-. سپس آن را به ظرف محتوی گوشت اضافه کرده و خوب هم میزنند. حالا زمان پیچاندن گوشتها بر روی سیخ است. از گوشت آماده شده به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برداشته روی سیخ کباب قرار داده و خوب آن را روی سیخ پهن می کنند و دو طرف آن را خوب می چسبانند. پس از آماده شدن سیخها، حتما آنها را به مدت حداقل ۱۰ دقیقه درون یخچال می گذارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید