ایجاد ارزش افزوده نیشکر
نیشکر نام از تیره ای از غلات و بومی مناطق معتدل گرم تا مناطق حاره است. ازدیاد نیشکر به صورت قلمه زنی میباشد.پس از آنکه قلمه در شرایط مناسب محیطی قرار گرفت ریشههای نازک و یکنواخت سفید رنگ از آن خارج میشود. پس از آنکه ساقه رشد کرد ریشههای ساقه بوجود میآید و این ریشهها […]
نیشکر نام از تیره ای از غلات و بومی مناطق معتدل گرم تا مناطق حاره است. ازدیاد نیشکر به صورت قلمه زنی میباشد.پس از آنکه قلمه در شرایط مناسب محیطی قرار گرفت ریشههای نازک و یکنواخت سفید رنگ از آن خارج میشود. پس از آنکه ساقه رشد کرد ریشههای ساقه بوجود میآید و این ریشهها خیلی محکمتر از ریشههای قلمهای میباشند
نیشکر تنها محصولی است که ضایعات ندارد و علاوه بر تولید انواع شکر، با استفاده از ضایعات آن پتانسیل تولید حدود ۲۸ محصول در صنایع جانبی و استفاده بهینه از آنها وجود دارد و در نتیجه هر محصول فرعی نیشکر به نوعی یک محصول اولیه و اصلی برای صنعتی دیگر است. چنانکه با استفاده از زهاب نیشکر می توان استفاده ای بهینه از منابع استان خوزستان داشت. با استفاده از پساب نیشکر میتوان ۵ محصول تولید کرد که عبارتند از:
۱- گندم
۲- جو
۳- پنیه
۴- ماهی
۵- میگو
لذا نیشکر موجب اشتغال مولد و تولید محصولات غذایی و صنعتی با ارزش افزوده قابل توجه می شود.
دیدگاهتان را بنویسید