گزارشی از استاد سید محمدرضا حسینی علی آباد در خصوص گیاه نیشکر و کنجد
گیاه نیشکر یکی از محصولات کشاورزی است که نیاز به آب زیاد دارد و با توجه به کمبودی آب علی الخصوص در مناطق خشک، کشت آن توصیه نمی گردد. لذا با وارد نمودن شکر از کشورهایی نظیر هند، برزیل و … به کشور و کشت ننمودن آن، می توان حداقل تا ۳ میلیارد متر مکعب […]
گیاه نیشکر یکی از محصولات کشاورزی است که نیاز به آب زیاد دارد و با توجه به کمبودی آب علی الخصوص در مناطق خشک، کشت آن توصیه نمی گردد. لذا با وارد نمودن شکر از کشورهایی نظیر هند، برزیل و … به کشور و کشت ننمودن آن، می توان حداقل تا ۳ میلیارد متر مکعب مصرف آب را کاهش داد و به لحاظ مالی نیز مقرون به صرفه است.
و یا به جای کاشت نیشکر، می توان گیاه کنجد کاشت که میزان حداقل آب آن نسبت به تولید نیشکر حداقل است. کاشت کنجد مزایایی همچون: ۱- مقاومت در برابر خشکی ۲- قدیمی ترین گیاه روغنی ۳- روغن استحصال از کنجد مورد تقاضای آحاد مردم است، را به همراه دارد.
لذا آبی که جهت تولید شکر مورد نیاز است، می توان با کشت ننمودن آن، آب را برای سایر بخش ها حفظ نماییم.
بخش جشنواره: گزارش
نام ارسال کننده اثر: سید محمدرضا حسینی علی آباد
ارسال به: جشنواره مطبوعاتی شهد رسانه
برقراری ارتباط: ۰۹۳۳۳۴۹۸۱۲۶ – dr.hosseinialiabad@gmail.com
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید