سامانه جامع آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای تغییر کرد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای از تغییر سامانه جامع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه خبر داد. به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، محسن جهانشاهی عنوان کرد: در راستای اجرای سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» و تاکید و تحقق یکی از اهداف اصلی دانشگاه که متأسفانه طی سالهای اخیر نارضایتی […]
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای از تغییر سامانه جامع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز وبه نقل ازخبرگزاری مهر، محسن جهانشاهی عنوان کرد: در راستای اجرای سیاستهای «اقتصاد مقاومتی» و تاکید و تحقق یکی از اهداف اصلی دانشگاه که متأسفانه طی سالهای اخیر نارضایتی زیادی برای دانشجویان و کارکنان ایجاد کرده بود، پس از انجام بررسیهای فنی و برگزاری جلسات متعدد تخصصی با حضور متخصصان فنی و حوزههای بهره بردار و با همکاری دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفهای از سامانه جامع آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای با نام (بوستان) رونمایی شد.
وی ادامه داد: تکنولوژی مورد استفاده در نرم افزار بوستان، net core. است و سهم دانشگاه از فروش آینده آن، ۱۵ درصد است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای افزود: سامانه بوستان دارای زیرسیستمهای آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، و پژوهشی است که زیرسیستم آموزشی آن شامل، برنامه ریزی آموزشی، انتخاب واحد / حذف و اضافه، امتحانات، نمرات، ارزشیابی اساتید، نقل و انتقال، کلاسهای مجازی، گزارشات سیستمی و … میشود.
وی افزود: زیرسیستم فرهنگی این سامانه شامل ارائه وب سرویسهای لازم جهت کارتابل فرهنگی دانشجویان، ایجاد بانک اطلاعات شناسنامه ورزشی دانشجویان، مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی میشود.
جهانشاهی افزود: زیرسیستم دانشجویی سامانه بوستان، شامل، قابلیت ارائه وب سرویس آنلاین به سامانههای مورد نیاز، قابلیت دسترسی آنلاین به اطلاعات دانشجویان و تطبیق برنامه هفتگی آموزشی دانشجویان را به صورت برخط با نرم افزار تغذیه و خوابگاه، قابلیت ایجاد زیرسامانههای همای رحمت، انتخاب دانشجوی نمونه، کمیسیون موارد خاص و … است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای افزود زیرسیستم پژوهشی سامانه بوستان همچنین شامل، مقالههای پذیرفته شده / چاپ شده در مجلات، گزارشهای علمی طرحهای پژوهشی، طرحهای پژوهشی مصوب با اعتبار سنجی از مراجع علمی مورد پذیرش، انواع گزارشهای پژوهشی، اطلاعات جامع پژوهشی استاد و … میشود.
وی افزود: از مزایای این سامانه میتوان به استفاده از فناوریهای به روز در حوزه تولید نرم افزار، چابکی و کارایی بالا و متناسب بودن این سامانه با ساختار و گستردگی کشوری دانشگاه فنی و حرفهای اشاره کرد.
جهانشاهی تصریح کرد: با شروع بکار این سامانه، دانشگاه فنی و حرفهای یکی از منتفعین این سامانه جامع در ارائه به دیگر بهره برداران در سراسر کشور خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید