اخبار داغ

رئیس ستاد انتخابات کشور : نقض پروتکل های بهداشتی از سوی ستاد ها با برخورد قضائی مواجه میشود

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: با مشخص شدن فهرست کاندیداهای نهایی رسما وارد فضای تبلیغات انتخاباتی شده ایم و وظیفه اصلی وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات, برگزاری انتخاباتی سالم و امن است. به گزارش تجهیز نیوز از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «جمال عرف » معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور […]

اشتراک گذاری
06 خرداد 1400
192 بازدید
کد مطلب : 51811

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: با مشخص شدن فهرست کاندیداهای نهایی رسما وارد فضای تبلیغات انتخاباتی شده ایم و وظیفه اصلی وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات, برگزاری انتخاباتی سالم و امن است.

به گزارش تجهیز نیوز از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «جمال عرف » معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گوی تلفنی با برنامه در انتهای الوند ضمن بیان این موضوع که وظیفه اصلی وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات، برگزاری انتخاباتی سالم و امن است؛ گفت: تلاش در راستای مشارکت افزایی، وظیفه همه دستگاه های ملی است و البته وزارت کشور هم تلاشی جدی برای برگزاری انتخاباتی مشارکتی دارد.

وی در این خصوص گفت: تلاش در راستای مشارکت افزایی, وظیفه همه دستگاههای ملی است و البته وزارت کشور هم تلاشی جدی برای برگزاری انتخاباتی مشارکتی دارد.

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: طی ماههای اخیر وزارت کشور جلسات متعددی با گروههای مرجع، رسانه ها، احزاب و فعالان سیاسی با رویکرد مشارکت افزایی و تقویت زمینه های مشارکت داشته است.

عرف با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط کرونایی، تبلیغات انتخاباتی عمدتا در بستر رسانه ای خواهد بود؛ گفت: امروز کشور در شرایط شکننده ای به لحاظ بیماری قرار دارد و به همین دلیل پروتکل بهداشتی ویژه انتخابات تدوین شده که در آن تصریح شده است تجمعات و گردهمایی های انتخاباتی مثل سایر دوره ها نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: در ستادهای مرکزی و استانی براساس رنگ بندی شهر, حضور افراد تعیین می شود و طبق پروتکل تصویب شده در شهرهای زرد حداکثر ۳۰ نفر، در شهرهای نارنجی حداکثر ۲۰ نفر و در شهرهای قرمز, حداکثر ۱۵ نفر امکان حضور در ستادها را دارند.

معاون وزیر کشور در خصوص نقض کنندگان پروتکل ها هم گفت: نقض پروتکل ها, جزء تخلفات انتخاباتی محسوب می شود و برخورد قضایی با ناقضین صورت خواهد گرفت.

عرف همچنین درخصوص عوامل اجرایی انتخابات هم گفت: عوامل اجرایی و نظارتی از ۲۴ تا ۷۲ ساعت در شعب اخذ رای حضور خواهند داشت و به همین دلیل موضوع تامین واکسن کارگزاران را مطرح کردیم که این موضوع در ستاد ملی کرونا تصویب شده و تلاش داریم با نظارت وزارت بهداشت, موضوع واکسیناسیون کارگزاران انتخابات صورت گیرد.

رئیس ستاد انتخابات کشور درخصوص موضوع برگزاری انتخابات الکترونیکی هم گفت: با هیئت مرکزی نظارت مجلس که انتخابات شوراها زیر نظر این هیئت برگزار می شود درخصوص برگزاری الکترونیکی انتخابات در کلانشهرها توافق کردیم.

وی اضافه کرد: در مجموع ۳۳ هزار صندوق الکترونیک در کشور داریم که از این صندوق ها در انتخابات پیش رو استفاده خواهیم کرد.

عرف تصریح کرد: صندوق های الکترونیک کاملا امن است و هیچ مشکلی به لحاظ امنیتی ندارد.

رئیس ستاد انتخابات کشور درخصوص موضوع مهم تبلیغات انتخاباتی و بایدها و نبایدهای این حوزه هم گفت: از همه نامزدها درخواست داریم به فصل تبلیغات در قانون انتخابات مراجعه کنند و تحت هیچ شرایطی وارد فضای توهین و تخریب نشوند.

عرف در پایان خاطر نشان کرد: موارد تخلف انتخاباتی در انتخابات ریاست جمهوری به شورای نگهبان و در انتخابات شوراها به هیئت مرکزی نظارت مجلس گزارش و حسب قانون برخورد لازم صورت می گیرد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز ۲۸ خرداد ماه سال جاری برگزار می شود.

منبع : ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *