اخبار داغ

بازی تمام نشده است و ادامه دارد

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، علی صوفی فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره هفت نامزد معرفی شده از سوی شورای نگهبان برای حضور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در واقع اصلاح‌طلبان کاندیدایی معرفی نکردند، هرچند در مرحله اول مجمع عمومی جبهه اصلاحات با معرفی ۱۰ نفر وارد فاز انتخابات شدند و آن‌ها برنامه‌های […]

اشتراک گذاری
04 خرداد 1400
287 بازدید
کد مطلب : 51323

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، علی صوفی فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره هفت نامزد معرفی شده از سوی شورای نگهبان برای حضور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:

در واقع اصلاح‌طلبان کاندیدایی معرفی نکردند، هرچند در مرحله اول مجمع عمومی جبهه اصلاحات با معرفی ۱۰ نفر وارد فاز انتخابات شدند و آن‌ها برنامه‌های خودشان را ارائه کردند اما به دلیل آن که جبهه اصلاحات وارد مراحل بعدی نشد؛ یعنی رأی‌‌گیری‌های لازم «یک سوم» و«دوم سوم» را که نیاز داشت تا کاندیداها معرفی کنند انجام نداد، همه رفتند ثبت‌نام کردند تا بعد از تایید صلاحیت ‌ها افراد ارزیابی شوند.

در اصل جبهه اصلاحات کاندیدایی انتخاب نکرد؛ اما افرادی که ثبت‌نام کردند در جامعه به عنوان کاندیدای جریان اصلاحات معرفی شدند و این جریان به روال سابق خود برگشت و منتظر شد صلاحیت‌ها بررسی شود و بعد بین افرادی که تایید شدند، آن کسی که اقبال عمومی بیشتری دارد و در مناظرات و رقابت‌های انتخاباتی پیشتاز  بود مورد حمایت مردم قرار گرفت را به عنوان گزینه نهایی معرفی کند.

درحال حاضر بین کسانی که معرفی شدند هنوز آقای همتی و مهرعلیزاده اصلاح‌طلب هستند. این دو نفر متعلق به جریان اصلاحات‌ هستند، مخصوصا آقای همتی که عضو حزب کارگزاران است و به نظر نمی‌آید این حزب در حال حاضر از رد آقایان جهانگیری و هاشمی ناراحت باشد چه بسا که کاندیدای اصلی‌شان هم آقای همتی باشد.

وی با بیان این که آقای همتی رئیس کل بانک مرکزی و اعتدال و توسعه‌ای است، گفت:

در مورد رئیس کل بانک مرکزی باید گفت حاکمیت و دولت از عملکردش راضی هستند و باید یادآوری کنم در آن دوره‌ای که نوسانات نرخ ارز و گرانی داشتیم، صداوسیما پوشش بسیار قوی از آقای همتی داشت و مرتب در بخش‌های خبری از وی دعوت می‌کرد و فضای رسانه ملی را در اختیار ایشان قرار می‌داد.

آقای همتی کاندیدای مشترک حاکمیت و حزب اعتدال توسعه و کارگزاران است.

معتقدم هنوز بازی تمام نشده است و باید منتظر روزهای آتی باشیم، ای بسا کاندیدایی با حکم حکومتی برگردد و همچنین اصلاح‌طلبان را هم متقاعد کنند مانند سال ۹۲ که از آقای روحانی حمایت کردند از شخص دیگری در این دوره انتخابات حمایت کنند.

درست است که آقای مهرعلیزاده هم اصلاح‌طلب است اما آن وفاقی که مشاهده می‌کنیم پشت پرده روی آقای همتی وجود دارد، روی ایشان نیست.

وی درباره این‌که فرق رئیسی و جلیلی در چیست و گفتمان این دو به کجا می‌رسد، اظهار داشت: 

آقای جلیلی از جبهه پایداری است و آقای رئیسی جریان اصولگرایی است و خودش را فراجناحی و مورد تایید و اجماع جریان اصولگرا نشان می‌دهد.

بعدها فرق رئیسی و جلیلی متجلی خواهد شد و قطعا جلیلی که از جبهه پایداری و تند است به این جبهه وفادار خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *