انتشار کتاب غذاهای دماوند
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تهران، شهرام شریفی روز شنبه ۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۰، عنوان کرد: «کار گردآوری اطلاعات از روستاها و افراد قدیمی دماوند در خصوص غذاهای بومی آغاز شده است.» او افزود: «غذاهای محلی منطقه دماوند به دلیل آبوهوای سرد و جغرافیای […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تهران، شهرام شریفی روز شنبه ۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۰، عنوان کرد: «کار گردآوری اطلاعات از روستاها و افراد قدیمی دماوند در خصوص غذاهای بومی آغاز شده است.»
او افزود: «غذاهای محلی منطقه دماوند به دلیل آبوهوای سرد و جغرافیای کوهستانی با سایر شهرستانهای استان بهویژه شهرهای جنوبی استان متفاوت است.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دماوند اظهار کرد: «تهیه و تدوین این کتاب با کمک دانشجویانگردشگری، میراثفرهنگی و سمنها انجام میشود.»
او افزود: «غذاهای محلی منطقه دماوند به دلیل آبوهوای سرد و جغرافیای کوهستانی با سایر شهرستانهای استان بهویژه شهرهای جنوبی استان متفاوت است.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دماوند اظهار کرد: «تهیه و تدوین این کتاب با کمک دانشجویانگردشگری، میراثفرهنگی و سمنها انجام میشود.»
دیدگاهتان را بنویسید