وضعیت مطلوبی در کشور بهلحاظ کرونا نداریم
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت مطلوبی در کشور به لحاظ بیماری کرونا نداریم. دکتر یحیی ابراهیمی با بیان اینکه پیک چهارم کرونا ویروس در کشور شروع شده است، اظهار کرد: عدم برخورد با افراد متخلف و افرادی که تذکرات وزیر بهداشت را جدی نگرفتند و عدم […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: وضعیت مطلوبی در کشور به لحاظ بیماری کرونا نداریم.
دکتر یحیی ابراهیمی با بیان اینکه پیک چهارم کرونا ویروس در کشور شروع شده است، اظهار کرد: عدم برخورد با افراد متخلف و افرادی که تذکرات وزیر بهداشت را جدی نگرفتند و عدم رعایت موازین بهداشتی توسط مردم از عوامل ایجاد این پیک بوده است.
وی با بیان اینکه کرونا بیماری عفونی است که موضوعی تخصصی است که متاسفانه شاهدیم هرکسی با هر سلیقهای که به این موضوع ورود پیدا کرده و اظهارنظر میکند، افزود: این درحالیست که وزارت بهداشت به عنوان متولی این کار باید در صدر باشد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تصمیماتی که گرفته میشود باید اجرایی شود، گفت: از قبل از عید هشدارها، تذکرات و سخنرانیها داشتیم مبنی بر اینکه رعایت فاصله اجتماعی و موازین بهداشتی صورت گیرد که متاسفانه مورد توجه قرار نگرفت و امروز شاهد پیک چهارم در کشور هستیم.
ابراهیمی راه مقابله با این بیماری را واکسیناسیون دانست و با اشاره به اینکه در حال حاضر امکان تزریق یک میلیون دز واکسن وجود ندارد، عنوان کرد: گرچه افراد هایریسک، پرستاران و پزشکان و افرادی که بیماری زمینهای دارند در اولویت واکسیناسیون قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: این عفونت نه تنها افراد دارای بیماری زمینهای بلکه افراد با سیستم ایمنی سالم را درگیر میکند که متاسفانه سهلانگاری اتفاق افتاد که مسئولین با متخلفین برخورد نکردند و گویا مردم برای سلامت خود اهمیتی قائل نیستند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک سال است شبانهروزی داریم تاکید میکنیم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شستوشوی مکرر دستها انجام شود که راحتترین راه پیشگیری از ابتلا به این عفونت است اما متاسفانه کسی گوش نداد و شاهد بودیم که علیرغم تاکیدات برای منع سفرهای نوروزی و حضور نیافتن در تجمعات(عروسی و ترحیم) بازهم مردم رعایت نکردند تا به یک وضعیت ثابت برسیم.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: با تلاش شبانه روزی کادر درمان و هزینههای هنگفت توانستیم تعداد مبتلایان از ۵۰۰ نفر در شبانهروز به ۵۰ نفر رسید اما باز سهلانگاریها سبب شعلهور شدن و جهش این ویروس منحوس شد.
وی بیان کرد: چه کسی باید پاسخگو باشد؟ این همه هزینه از بیتالمال برای مقابله با این بیماری صرف شد! باید با افرادی که رعایت نمیکنند برخورد قضایی و جدی صورت گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پیشبینی کرده بودیم چنانچه در ایام عید نوروز فاصلهگذاری اجتماعی رعایت نشود و مردم به دید و بازدید و مسافرت بپردازند شاهد پیک چهارم خواهیم بود و براین اساس در کمیسیون و زوارت بهداشت هشدارها داده شد اما کسی گوش شنوا نداشت.
ابراهیمی با بیان اینکه وضعیت مطلوبی در کشور به لحاظ بیماری کرونا نداریم، گفت: تا زمانیکه مردم نخواهند و مجموعه دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا قوانین بازدارندهای گرفته نشود این بیماری مهار نخواهد شد.
وی یادآور شد: بهترین راه آسان برای پیشگیری از این بیماری رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مکرر دستها،حضور نیافتن در تجمعات(عروسی و ترحیم)، منع مسافرت و … ضروری است چرا که شدت سرایتپذیری کرونای انگلیسی بسیار بالاست.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شاهد روزهای بدتری در آینده خواهیم بود چرا که مردم در ایام نوروز به مسافرت رفته و موارد فوق را رعایت نکردند؛ ضرورت دارد همه هموطنان همکاری لازم را داشته تا این بیماری مهار شود.
منبع: ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید