اخبار داغ

صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت ۴ قرارداد امضا کرد

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنعت نفت دو قرارداد در زمینه خرید تضمینی و دو قرارداد در زمینه سرمایه‌گذاری خطرپذیر امضا کرد. به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز به نقل از شانا، امروز (دوشنبه، ۲۳ فروردین‌ماه) در حاشیه گشایش صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، قرارداد خرید تضمینی ۱۰ پمپ ESP میان این صندوق و شرکت […]

اشتراک گذاری
23 فروردین 1400
106 بازدید
کد مطلب : 43580

صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنعت نفت دو قرارداد در زمینه خرید تضمینی و دو قرارداد در زمینه سرمایه‌گذاری خطرپذیر امضا کرد.

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز به نقل از شانا، امروز (دوشنبه، ۲۳ فروردین‌ماه) در حاشیه گشایش صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، قرارداد خرید تضمینی ۱۰ پمپ ESP میان این صندوق و شرکت فناوران پارسیان و قرارداد خرید تضمینی ۳۰ مته حفاری PDC میان صندوق و شرکت آسماری امضا شد.

در حوزه قراردادهای مربوط به سرمایه‌گذاری خطرپذیر و وام قابل تمدید به سهام شرکت‌های استارتاپ‌ نیز امروز این صندوق دو قرارداد امضا کرد؛ نخست قرارداد VC هوش مصنوعی در حوزه اچ‌اس ئی با شرکت فرادید و دوم، قرارداد VC طرح تصفیه EO با شرکت آبان.

بر اساس این گزارش، ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از طریق تضمین صندوق نفت و خط اعتباری بانک تجارت برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد و تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه‌های معطوف به قرارداد به شرکت‌های فناور ارائه شده است.

همچنین در این مراسم، تفاهمنامه سه‌جانبه تامین مالی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان میان شرکت ملی نفت ایران، صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک تجارت و تفاهمنامه تامین مالی و حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و فناورانه نیز میان شرکت ملی نفت ایران، صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت امضا شد.

صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت با حضور ۱۲ سهامدار از فعالان اصلی صنعت نفت مردادماه سال ۱۳۹۹ تأسیس شده است. این صندوق، یک نهاد مالی به‌منظور ارائه خدمات مالی به شرکت‌های فعال فناور و استارتاپ‌های حوزه صنعت نفت است و ضمانت شرکت‌های فناور نزد شبکه بانکی برای امکان تأمین مالی و دریافت تسهیلات، خرید تضمینی محصولات فناورانه، ارائه تضامین موضوع قراردادهای شرکت‌های فناور به‌منظور ارائه به کارفرما، تأمین مالی مستقیم استارتاپ‌ها در قالب قراردادهای مشارکتی سرمایه‌گذاری خطرپذیر و ارائه وام‌های مشارکتی قابل تبدیل به سهام برای ارائه به شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله خدمات مالی آن به‌شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *