اخبار داغ

توجه به زنان و دختران زمینه ساز توسعه اجتماعی

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم توجه به زنان و دختران به عنوان نیمی از جامعه را زمینه ساز توسعه اجتماعی دانست. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز،  غلامرضا غفاری در آئین رونمایی از برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حوزه زنان و دختران دانشگاهی، با ارائه گزارشی از برنامه‌های مشترک وزارت علوم و […]

اشتراک گذاری
14 فروردین 1400
275 بازدید
کد مطلب : 39902

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم توجه به زنان و دختران به عنوان نیمی از جامعه را زمینه ساز توسعه اجتماعی دانست.

به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز،  غلامرضا غفاری در آئین رونمایی از برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حوزه زنان و دختران دانشگاهی، با ارائه گزارشی از برنامه‌های مشترک وزارت علوم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری اظهار داشت: این برنامه‌های مشترک، موجب تقویت امید و نشاط دختران دانشجو شده است.

در این آئین که با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد، غفاری در سخنانی، برگزاری رویداد کمند در سطح دانشگاه‌های ۱۰ استان کشور را اقدامی ارزشمند و مؤثر در زمینه توانمندسازی دختران دانشجو جهت ورود به فضای کسب و کار توصیف کرد و افزود: اجرای این قبیل برنامه‌ها موجب توسعه سرمایه‌های اجتماعی می‌شود.

وی همچنین توجه به زنان و دختران به عنوان نیمی از جامعه را زمینه ساز توسعه اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های مشترک در سطح دانشگاه‌ها همچون نهالی است که به شکوفایی و بالندگی دختران دانشجو می‌انجامد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزاری جشنواره ملی زن و علم را از دیگر برنامه‌های مشترک بر شمرد و گفت: این رویداد در بین بانوان دانشگاهی توانسته است منجر به ارتقای انگیزه‌های آنان و نیز الگوپذیری از مفاخر علمی و اجتماعی شود.

غفاری افزایش شمار شرکت‌کنندگان در این جشنواره را بیانگر تثبیت این رویداد در جامعه علمی کشور دانست و اظهار امیدواری کرد این روند در دوره جدید جشنواره که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود تداوم یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، برگزاری نمایشگاه‌های مد، لباس و صنایع دستی را از دیگر اقدامات مشترک دانست و اظهار داشت: جلب مشارکت دانشجویان در این برنامه نیز منجر به ترغیب آنان در تولید آثار ارزنده در زمینه مد، لباس و صنایع دستی به عنوان کالاهای فرهنگی و هویت آفرین شده است.

غفاری در پایان سخنان خود طرح ملی توانمندسازی سفیران فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این طرح با طراحی متناسب با شرایط کرونایی در سال آینده در منطقه دانشگاهی به اجرا در می‌آید

منبع : مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *