اخبار داغ

همکاری ۲۵ ساله با چین یک قرارداد فراجناحی و به نفع منافع ملی است

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی همکاری ۲۵ ساله با چین را یک قرارداد فراجناحی و به نفع منافع ملی دانست و گفت: کلیات نظام برای مقابله با تحریم، خروج از انزوای اقتصادی و همکاری پایدار با دنیا بر این قرارداد تاکیددارند.به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از خبرگزاری […]

اشتراک گذاری
10 فروردین 1400
80 بازدید
کد مطلب : 38904

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی همکاری ۲۵ ساله با چین را یک قرارداد فراجناحی و به نفع منافع ملی دانست و گفت: کلیات نظام برای مقابله با تحریم، خروج از انزوای اقتصادی و همکاری پایدار با دنیا بر این قرارداد تاکیددارند.
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی در جشن میلاد حضرت ولی عصر (عج) که در محوطه مصلی بزرگ تبریز برگزار شد، با اشاره به سند راهبردی ایران و چین که در هفته جاری به امضا رسید اظهار داشت: قرارداد ۲۵ ساله، نقشه راه همکاری مشترک ایران و چین برای آینده و در حوزه‌های مختلف است که منافع ملی ایران را تامین می‌کند.

وی رویکرد اصلی این قرارداد را سرمایه گذاری مشترک در زمینه‌های مختلف زیرساختی کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس این سند راهبردی، چین به صورت ثابت و پایدار، نفت و فرآورده‌های نفتی ایران را خریداری کرده و می‌تواند به بی اثر کردن تحریم‌ها منجر شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه چین در زمینه‌های مختلف، در برابر خرید نفت در زیرساخت‌های ایران سرمایه‌گذاری خواهد کرد، افزود: از جمله موارد سرمایه‌گذاری زیرساختی، احداث و تقویت ریل و راه آهن است تا قطار سریع السیر از غرب به شرق و از شمال به جنوب حرکت کند.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این قرارداد ۲۵ ساله می‌تواند کلی اشتغال و سرمایه‌گذاری سنگین در پی داشته باشد، خاطر نشان کرد: کل تفاهم نامه، حداقل موازنه سرمایه گذاری ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد دلار در زیرساخت‌ها از جمله جاده‌ها، بنادر خشکی و آبی، کشت و صنعت، فرآورده‌های نفتی و سایر حوزه‌های امکان‌دار برای همکاری است.

وی همکاری ۲۵ ساله با چین را یک قرارداد فراجناحی و به نفع منافع ملی دانست و گفت: کلیات نظام برای مقابله با تحریم و خروج از انزوای اقتصادی و همکاری پایدار با کشورهای دنیا بر روی این قرارداد تاکید دارند.

نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کسانی که از این تفاهم نامه ناراحت هستند، فضاسازی علیه این قرارداد را آغاز کرده اند، ابراز داشت: این همکادی بلند مدت، مخالفت آمریکا و دشمنان را در پی داشته و این نشان از عصبانیت آنهاست.

وی با بیان اینکه این تفاهم نامه، قرارداد نیست، بلکه نقشه راه همکاری ۲۵ سال آینده است، خاطر نشان کرد: در فضای مجازی بعضی شایعات در مورد واگذاری بنادر یا موارد دیگر به چین را مطرح می‌کنند، که مطلقا صحیح نیست و این صرفا یک همکاری دو سویه اقتصادی است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *