کدام میوه در پاندمی کرونا خورده نشود؟
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: مصرف میوه و سبزی میتواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد افزایش میدهد جلوگیری کند. در میان میوهها، مرکبات و سیب از پرخاصیتترین میوهها هستند. مصرف موز به دلیل داشتن کالری زیاد باید محدود شود. […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
مصرف میوه و سبزی میتواند از افزایش وزن و چاقی که احتمال ابتلاء به کرونا را در فرد افزایش میدهد جلوگیری کند.
در میان میوهها، مرکبات و سیب از پرخاصیتترین میوهها هستند. مصرف موز به دلیل داشتن کالری زیاد باید محدود شود. خیار نیز چون کالری بسیار کمی دارد و برای کسانی که اضافه وزن دارند یا دچار دیابت یا چاقی هستند، بسیار مناسب است.
بهتر است در ایام کرونا از توت فرنگی که میوه فصل بهاری است به دلیل بافت میوه که نمیتوان به خوبی ضد عفونی کرد تا حد امکان از مصرف آن خودداری کنید.
منبع: مهر
دیدگاهتان را بنویسید