انجمن قلب آمریکا اعلام کرد:تاثیر مصرف میوه و سبزیجات موجب افزایش طول عمر می شود
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، به نقل از ساینس دیلی، مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز که به شکل ۲ وعده میوه و ۳ وعده سبزیجات مصرف شود، ممکن است مقدار و ترکیب بهینه ای برای افزایش طول عمر باشد. رژیمهای غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات به کاهش خطر ابتلاء به […]
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، به نقل از ساینس دیلی، مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز که به شکل ۲ وعده میوه و ۳ وعده سبزیجات مصرف شود، ممکن است مقدار و ترکیب بهینه ای برای افزایش طول عمر باشد.
رژیمهای غذایی سرشار از میوهها و سبزیجات به کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای مزمن که از دلایل اصلی مرگ و میر از جمله بیماریهای قلبی عروقی و سرطان هستند، کمک میکنند.
«دانگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره میگوید: «گروه هایی مانند انجمن قلب آمریکا روزانه مصرف چهار تا پنج وعده از میوهها و سبزیجات را توصیه میکنند.»
وانگ و همکارانش دادههای حاصل از دو مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند که شامل بیش از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال بود و تا ۳۰ سال این افراد تحت پیگیری بودند. هر دو مجموعه داده شامل اطلاعات دقیق غذایی بود که به طور مرتب هر دو تا چهار سال جمع آوری شده بود. برای این تجزیه و تحلیل، محققان همچنین دادهها را در مورد مصرف میوه و سبزیجات و مرگ ناشی از ۲۶ مطالعه که شامل حدود ۱.۹ میلیون شرکت کننده از ۲۹ کشور در آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا بود، جمع کردند.
نتایج بررسیها نشان داد که مصرف حدود ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز با کمترین خطر مرگ همراه است. خوردن بیش از پنج وعده با فواید بیشتر همراه نبود. همچنین خوردن روزانه حدود دو وعده میوه و سه وعده سبزیجات با بیشترین طول عمر مرتبط بود.
در مقایسه با افرادی که روزانه ۲ وعده میوه و سبزیجات مصرف میکردند، شرکت کنندگانی که روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف میکردند ۱۳ درصد کمتر با خطر مرگ از هر نظر روبرو بودند. همچنین ۱۲٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی، از جمله بیماریهای قلبی و سکته مغزی؛ ۱۰٪ کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان؛ و ۳۵٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای تنفسی، مانند بیماری انسدادی مزمن ریوی مشاهده شد.
نتایج نشان داد همه مواد خوراکی که ممکن است جزو میوه و سبزیجات در نظر گرفته شوند فواید یکسانی ندارند. به عنوان مثال سبزیجات نشاستهای، مانند نخود و ذرت، آب میوهها و سیب زمینی با کاهش خطر مرگ ناشی از همه دلایل یا بیماریهای مزمن خاص ارتباط ندارند.
از طرف دیگر، سبزیجات پهن برگ سبز، از جمله اسفناج، کاهو و کلم پیچ و میوه و سبزیجات غنی از بتاکاروتن و ویتامین C، مانند مرکبات، توتها و هویج این فواید را نشان دادند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید