اخبار داغ

در دوران کرونا چگونه آجیل و خشکبار را ضدعفونی کنیم؟

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز ، در آستانه سال نو و باز داغ خرید آجیل برای عید نوروز، راه‌کار متفاوتی برای ضدعفونی کردن آجیل و خشکبار وجود دارد. روش اول: استفاده از دمای مرطوب به این شکل که در یک قابلمه ابتدا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب بریزید و پس از اضافه کردن خشکبار […]

اشتراک گذاری
17 اسفند 1399
273 بازدید
کد مطلب : 33481

به گزارش پایگاه خبری تجهیزنیوز ، در آستانه سال نو و باز داغ خرید آجیل برای عید نوروز، راه‌کار متفاوتی برای ضدعفونی کردن آجیل و خشکبار وجود دارد.

روش اول: استفاده از دمای مرطوب به این شکل که در یک قابلمه ابتدا ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب بریزید و پس از اضافه کردن خشکبار به آن در ظرف را بگذارید و به آن حرارت دهید. پس از ۳ تا ۵ دقیقه آب ظرف تبخیر می‌شود و می‌توانید خشکبار را خارج کرده و هوا دهی کنید.

روش دوم: استفاده از ماکروویو نیز می‌تواند موثر باشد. ابتدا خشکبار را درون کیسه نایلونی قرار دهید و در آن را ببندید سپس به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کیسه را در ماکروویو بگذارید. در این شرایط دمای خشکبار به بالای ۵۰ درجه سانتیگراد می‌رسد و ویروس‌های آن کشته می‌شود.

منبع: آنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *