مصرف بالای گوشت و فرآوردههای گوشتی از دلایل مهم ابتلا به “سرطان سینه”
سرطان سینه” دومین سرطان رایج بین زنان است و برخی از عوامل خطر ابتلا به این بیماری را افزایش میدهند؛ مصرف بالای گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی از دلایل مهم ابتلا به این نوع سرطان است. به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، “سرطان سینه” دومین سرطان رایج بین زنان در جهان است، اگرچه مردان نیز […]
سرطان سینه” دومین سرطان رایج بین زنان است و برخی از عوامل خطر ابتلا به این بیماری را افزایش میدهند؛ مصرف بالای گوشت قرمز و فرآوردههای گوشتی از دلایل مهم ابتلا به این نوع سرطان است.
به گزارش پایگاه خبری تجهیز نیوز، “سرطان سینه” دومین سرطان رایج بین زنان در جهان است، اگرچه مردان نیز به این نوع سرطان مبتلا میشوند اما شیوع این بیماری در زنان بیشتر است.
در ابتلا به سرطان سینه عوامل مختلفی نقش دارند؛ برخی از عوامل تحت کنترل فرد هستند و برخی دیگر مانند عوامل ژنتیکی، جهشها و سابقه فامیلی و… از کنترل فرد خارجند اما با رعایت تغذیه سالم، داشتن فعالیت بدنی منظم و دوری از برخی عوامل خطرزا میتوان ریسک ابتلا به این بیماری را بهطور چشمگیری کاهش داد.
منبع : خبرنگاران پویا
دیدگاهتان را بنویسید