اخبار داغ

امی: محفظه زیستی برای اعزام انسان به فضا برای اولین بار در کشور رونمایی شد

به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ فتح الله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضای کشور، با تبریک فرارسیدن روز فناوری فضایی به متخصصین و کارشناسان خانواده هوافضای کشور گفت: بعد از انقلاب اسلامی، کشورمان در حوزه فن آوری و توسعه مرز‌های دانش گام‌های مهمی برداشته است.وی ادامه داد: از سال ۱۹۵۰ به بعد […]

اشتراک گذاری
16 بهمن 1399
84 بازدید
کد مطلب : 24437

به گزارش تجهیز نیوز و به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ فتح الله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضای کشور، با تبریک فرارسیدن روز فناوری فضایی به متخصصین و کارشناسان خانواده هوافضای کشور گفت: بعد از انقلاب اسلامی، کشورمان در حوزه فن آوری و توسعه مرز‌های دانش گام‌های مهمی برداشته است.
وی ادامه داد: از سال ۱۹۵۰ به بعد که بشر به حوزه فضایی وارد شد تا کنون تحولات مهمی در زندگی بشر پیش آمده است به طوریکه اکنون انسان بدون دستاورد‌های فضایی نمی‌تواند زندگی کند.
امی گفت: یکی از محصولات فن آوری فضایی، سیستم‌های تلفن همراه است که جزو زندگی بشر بوده و یا سیستم‌های ناوبری که همه حمل و نقل‌ها در آسمان، زمین و دریا با هدایت ناوبری فن‌آوری فضایی انجام می‌شود. در ایران به خصوص بعد از انقلاب اسلامی توجه به فن آوری فضایی آغاز شد و ما توانستیم در مباحث کاربردی مانند مخابرات، سنجش از دور، موقعیت یابی، اکتشافات و بویژه در زمینه ظرفیت‌های علمی گام‌های بلندی را برداریم.
رئیس پژوهشگاه هوافضا با بیان اینکه در بحث ظرفیت‌های علمی اکنون در بین ۲۴ کشور منطقه ما رتبه اول را کسب کرده‌ایم، افزود: امروز در ۱۴ دانشگاه کشور، رشته هوافضا تدریس می‌شود که بالغ بر ۲۵۰ هیات علمی در گروه‌ها و دانشکده‌ها مشغول به فعالیت بوده و تاکنون ۴۰۰۰ دانش آموخته فارغ‌التحصیل شده‌اند.
وی با اشاره به جایگاه ۱۲ کشور در سطح مجامع علمی جهان، تصریح کرد: ما اکنون در سطح مقبول جهانی قرار گرفته ایم و با داشتن ۸۰ میلیون نفر جمعیت، ۱۴۰ میلیون سیم کارت فروخته شده که این نشان دهنده رشد روز افزون نیاز کشور به فن آوری فضایی را نشان می‌دهد. در زمینه سنجش از دور توانستیم با پرتاب ماهواره‌های سنجش از دور با کسب یک رتبه‌ی مقبول در بین ۲۴ کشور منطقه، رتبه سوم را کسب کنیم.
امی با بیان اینکه در زمینه زیر ساخت موفقیت خوبی داشته ایم، ادامه داد: در پرتاب ماهواره به فضا و در حوزه موقعیت‌یابی رتبه دوم و در حوزه اکتشافات فضایی رتبه سوم را در بین ۲۴ کشور منطقه کسب کرده‌ایم. ما با پرتاب ۸ راکت اکتشافی در گذشته و پرتاب کاوشگر نهم توانستیم رتبه سوم را به دست آوریم.
وی با اشاره به پرتاب‌های جدید کشورمان گفت: ماهواره بر ذوالجناح یک موشک سه مرحله‌ای است که در دو مرحله اول سوخت جامد و مرحله سوم سوخت مایع استفاده شده است و می‌تواند ماهواره ۲۲۰ کیلوگرمی را در مدار ۵۰۰ کیلومتری قرار دهد.   رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم در پایان از رونمایی محفظه زیستی برای اعزام انسان به فضا برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: این کپسول زیستی در ۱۴ بهمن رونمایی شد و برای تست‌های میدانی مجوز انجام تست‌ها را دریافت کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *