اخبار داغ

تولید رانا با گیربکس شش سرعته و سقف شیشه ای از بهمن ماه

فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در این مراسم از تولید رانا با گیریکس شش سرعته با سقف شیشه ای در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: علاوه بر اقدامات انجام شده بر روی موتورها، در حوزه گیربکس اتفاقات خوبی افتاده به طوری که در بهمن ماه گیربکس ۶ سرعته آغاز به کار خواهد کرد […]

اشتراک گذاری
29 دی 1399
204 بازدید
کد مطلب : 20730

فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در این مراسم از تولید رانا با گیریکس شش سرعته با سقف شیشه ای در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: علاوه بر اقدامات انجام شده بر روی موتورها، در حوزه گیربکس اتفاقات خوبی افتاده به طوری که در بهمن ماه گیربکس ۶ سرعته آغاز به کار خواهد کرد که با تولید آن کاهش مصرف سوخت محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات این گروه در سال های اخیر اظهار کرد: با وجود اقدامات انجام شده هنوز راه طولانی تا رسیدن به تولید انبوه و صنعتی شدن آن وجود دارد.
وی با اشاره به نامگذاری روز هوای پاک افزود: قانونی در مجلس در سال ۷۴ به تصویب رسید در سال ۹۶ این قانون به نام قانون هوای پاک اصلاح کرد که در این قانون منابع آلودگی، ثابت و متحرک مشخص شدند.

وی در ادامه با تاکید بر این که در بخش آلودگی ها اقداماتی انجام شده است،افزود: مهم ترین موضوع معاینه فنی، خروج خودروهای فرسوده ، پالایش واحدهای بزرگ و پرداخت تسهیلات نوسازی است که راهبرد و فعالیت های ایران خودرو در دو حوزه آلودگی های ثابت و متحرک آغاز شده است.

مقیمی با اشاره به اجرای استاندارد مصرف سوخت از بهمن ماه ۹۴ اظهار کرد: فاز دو استاندارد مصرف سوخت از تیرماه ۹۷ آغاز شده و در عین حال شمارگان تولید موتورهای پرمصرف را کاهش و نسبت به داخلی سازی موتورها اقدام کردیم.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: از دهه ۷۰ بر روی مصرف سوخت و کاهش آن تمرکز کرده و مصرف سوخت را از ۱۱.۵ لیتر به ۸ لیتر و در ادامه به ۷.۸ لیتر رساندیم. همچنین تا سال ۹۸ موتورها را به استاندارد یورو ۴ رساندیم و از اواخر سال گذشته اقدامات اجرای استاندارو یورو ۵ آغاز شد و در بحث خانواده موتورها بهینه سازی موتور همچنان در دست اجرا است.

مقیمی در ادامه از رونمایی موتور بهینه EF7 و XU7 در بهمن ماه خبر داد و اظهار کرد: مصرف این موتورها یک لیتر کاهش مصرف سوخت به همراه خواهد داشت که سرمایه گذاری انجام شده خودروسازان بر روی خانواده موتورها معادل ۱۰ میلیون دلار بوده است.
وی با اشاره به تدوین نقشه راه خانواده موتورها اظهار کرد: در نقشه راه موتورها صنعتی سازی موتور، گیربکس و پلتفرم از دی ماه سال گذشته مصوب شد که نخستین قله، موتور سه استوانه ای بود.
وی در ادامه با تاکید بر اجرای استانداردهای هشتاد و پنج گانه گفت: در برنامه ریزی انجام شده افزایش برقی سازی موتورها با هدف سبک سازی مدنظر قرار گرفته و تولید تارای برقی در دستور کار است که با انطباق استاندارد یورو ۵ به ۶ می تواند سطح استاندارد را پاس کند. در همین حال اجرای پروژه افزایش ظرفیت موتور ملی در دست برنامه ریزی است.
مقیمی در ادامه با رد اظهارات مطرح شده مبنی بر توان ضعیف این موتورها گفت: شاخص مهم این طرح لبیک به فرمان رهبر انقلاب و حرکت در راستای شعار اقتصاد مقاومتی بود به طوری که از ۲۵۰ قطعه استفاده شده در این موتور ۸ قطعه وارداتی و باقی قطعات داخلی سازی شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که این‌موتور تنها منعلق به ایران خودرو نیست و همه شرکت ها توان استفاده از آن را دارند، تصریح کرد: یکی از ویژگی های این موتور ایرانی بودن مالکیت معنوی این موتور است براین اساس از نمایندگان درخواست می شود در قالب بودجه حمایت هایی از این تولید داشته باشند. چرا که قطعه سازان و خودروسازان نیاز به سرمایه ثابت دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *