۱۰۰۰ پرستار بابلی به کرونا مبتلا شدند
به گزارش خبرنگار تجهیز نیوز ، سید فرزاد جلالی (رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران )صبح یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا در استان با اشاره به تراکم بالای جمعیت در بابل اظهار داشت: اولین مورد بیماری کرونا ۲۸ بهمن ماه سال گذشته در شهرستان ثبت شده است. وی با اظهار اینکه در دانشگاه علوم […]
به گزارش خبرنگار تجهیز نیوز ، سید فرزاد جلالی (رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران )صبح یکشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا در استان با اشاره به تراکم بالای جمعیت در بابل اظهار داشت: اولین مورد بیماری کرونا ۲۸ بهمن ماه سال گذشته در شهرستان ثبت شده است.
وی با اظهار اینکه در دانشگاه علوم پزشکی بابل و درپی اولین پیک، پنج بیمارستان را مجهز و آماده کردیم، افزود: در پیک دوم نیز وضعیت بدی نداشتیم اما در پیک اول روزانه ۱۲۰ بیمار پذیرش میکردیم این آمار در پیک دوم کمتر شده بود.
جلالی یادآور شد: در حال حاضر ۴۲ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه و در مجموع ۲۱۶ بیمار بستری شده در شهرستان وجود دارد و تاکنون ۵۰ هزار بیمار معادل یک دهم جمعیت تحت پوشش سرپایی درمان شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه در مجموع بیش از ۹ هزار بیمار کرونایی بستری شدند، افزود: میانگین ۳۵ درصد تستهای کرونایی مثبت بوده است.
وی ادامه داد: شاخص مخاطره ۱.۰۵ بوده و روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ تست انجام میشود و با آنکه مازندران در طرح شهید سلیمانی دیرتر عمل کرد اما خوشبختانه تستها به سرعت در حال افزایش است.
جلالی با اشاره به تشکیل ۱۰۰ جلسه ستاد کرونا در شهرستان گفت: همچنین برای مقابله با بیماری پنج شهید سلامت تقدیم شد و هزار پرستار نیز مبتلا شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اظهار اینکه ۳۱۱ تیم مراقبتی در بابل فعالیت میکنند، افزود: حدود چهار هزار تست تاکنون انجام شده که ۳۵ درصد آن مثبت بوده است.
وی با اشاره به سه هزار و ۷۰۰ نفر از افراد دارای بیماری در منزل تحت مراقبت هستند، افزود: در قرنطینه معکوس هزار و ۷۰۰ بیمار شناسایی شده است.
وی به برخی چالشهای فراروی اشاره کرد و گفت: نهادینه نشدن فرهنگ رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله مسائل و عدم برخورد با افراد متخلف و خاصی از دیگر دغدغهها است.
جلالی رعایت نشدن محدودیتهای کرونایی بین اصناف و عدم اجرای مناسب تردد بین استانی و شهرستانی از دیگر موانع به شمار میرود، یکسان نگری مازندران با دیگر استانها را از دیگر موانع برشمرد و گفت: باید در تصمیم گیری های کلان، مازندران کلان شهر دیده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید