خوردنیهای خوشمزه هرمزگان
هوه یا مهیاوه از خوردنیهای هرمزگان که معمولا برای خوشمزه شدن ۳ ماه آنرا در آفتاب میگذارند و هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر میشود.این خوراکی رکورددار مدت ماندگاری در ایران است. نیوشا دقیقی ماسوله
هوه یا مهیاوه از خوردنیهای هرمزگان که معمولا برای خوشمزه شدن ۳ ماه آنرا در آفتاب میگذارند و هرچه بیشتر بماند خوشمزه تر میشود.این خوراکی رکورددار مدت ماندگاری در ایران است.
نیوشا دقیقی ماسوله

 
 
 








 
 
دیدگاهتان را بنویسید