اخبار داغ

باستان شناسان هیچ توضیحی برای این کشفیات ندارند

بسیاری از رازهای تاریخی به دلایلی مثل از بین رفتن اسناد و مدارک و یا بناهای تاریخی حل نشده باقی مانده اند. این جا با کشفیاتی که حتی در قرن ۲۱ هم باستان شناسان توضیحی برای آن ها ندارند آشنا شوید. آرامگاه ملکه سرخ، مکزیک در سال ۱۹۹۴ باستان شناسان مقبره ای در Palenque کشف […]

اشتراک گذاری
15 مهر 1399
122 بازدید
کد مطلب : 7389

بسیاری از رازهای تاریخی به دلایلی مثل از بین رفتن اسناد و مدارک و یا بناهای تاریخی حل نشده باقی مانده اند. این جا با کشفیاتی که حتی در قرن ۲۱ هم باستان شناسان توضیحی برای آن ها ندارند آشنا شوید.

آرامگاه ملکه سرخ، مکزیک

در سال ۱۹۹۴ باستان شناسان مقبره ای در Palenque کشف کردند. در آن مقبره تابوتی با بقایای جسد زنی که با پودر قرمز رنگ پوشانده شده بود به علاوه روی جمجمه جسد یک عدد تاج و نقاب وجود داشت. بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدند که مومیایی متعلق به یک زن ۶۰ ساله است. نکته جالب اینجاست که در آن دوره فقط مردان قدرت به ارث می بردند و هیچ زنی به این روش به خاک سپرده نمی شده است.

کشفیات علمی بدون توضیح,آرامگاه ملکه سرخ

در سال ۱۹۹۴ باستان شناسان مقبره ای در Palenque کشف کردند

مرد لاونتا، مکزیک، ۱۹۴۷

در این تصویر باستان شناسان را می بینید که در حال تحقیق روی مجسمه سر سنگی لاوانتا هستند. حدود ۱۷ سر سنگی کشف شد و سوالات زیادی را در ذهن باستان شناسان بی جواب گذاشت. چگونه و با چه ابزاری مردم آن زمان مجسمه های به این بزرگی می ساختند؟ چگونه ابزار کار را جا به جا می کردند؟ علت ساخت این مجسمه های بزرگ چه بود؟ در حالی که مجسمه های کوچک تری هم در کنار آن ها دیده می شود.

نداشتن توضیحی برای این کشفیات,کشفیات علمی

باستان شناسان در حال تحقیق روی مجسمه سر سنگی لاوانتا هستند

تفنگ وینچستر، مدل ۱۸۷۳

این تفنگ به درختی در پارک ملی گریت باسین در ایالت یوتا در سال ۱۸۷۰ کشف شد. معدن ها و مزرعه های زیادی در این منطقه راه اندازی شدند اما جالب اینجاست که بیش از ۱۰۰ سال است که هیچ کسی به این تفنگ دست نزده است.

مقبره چنگیز خان,تصاویری از مقبره چنگیز خان

تفنگ وینچستر به درختی در پارک ملی گریت باسین در ایالت یوتا در سال ۱۸۷۰ کشف شد

شهر گمشده در صحرای کالاهاری

در سال ۱۸۸۵ ویلیام لئونارد هانت که به فارینی بزرگ هم معروف است گزارشی درباره شهری مرموز که در بیابان کشف کرده بود نوشت. به گزارش او این شهر به شکل هلال ساخته شده و بخش هایی از آن زیر خاک پنهان شده اند. پروفسور A. J. Clement با بررسی گزارش به این نتیجه رسید که این شهر در واقع مجموعه ای سنگ های کوهستانی به شکل دیوار است. در سال ۲۰۱۶ بعد از بررسی دوباره صحرای کالاهاری دانشمندان دیوارهایی که در گزارش فارینی بزرگ نوشته شده بود را کشف کردند اما هنوز هم مشخص نیست که آیا دیوارها واقعی هستند یا نه.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *