تسهیل قوانین یکی از نیازهای اصلی کشور در حوزه نخبگان است/ لزوم مدیریت مهاجرت نخبگانی
قائممقام بنیاد ملی نخبگان گفت: زمینهسازی برای ایجاد و افزایش حس مفید بودن در جامعه بومی و البته فراهم کردن فضای کار برای جامعه نخبگانی، موضوع مهاجرت را به بهترینشکل مدیریت میکند. به گزارش ایسنا، محمود سعادتفومنی در نشست با رییس و دبیر کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، با اشاره به لزوم نهادینهشدن شایستهسالاری در استخدام و جذب […]
قائممقام بنیاد ملی نخبگان گفت: زمینهسازی برای ایجاد و افزایش حس مفید بودن در جامعه بومی و البته فراهم کردن فضای کار برای جامعه نخبگانی، موضوع مهاجرت را به بهترینشکل مدیریت میکند.
به گزارش ایسنا، محمود سعادتفومنی در نشست با رییس و دبیر کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، با اشاره به لزوم نهادینهشدن شایستهسالاری در استخدام و جذب نیرویانسانی، این مهم را یکی از ابزار اصلی برای ماندگاری جامعه نخبگانی دانست و گفت: تقویت شایستهسالاری سبب میشود نخبگان و مستعدان انگیزه و تمایل بیشتری به فعالیت در چرخه خدمترسانی به جامعه بومی داشته باشند.
وی افزود: تسهیل قوانین یکی از نیازهای اصلی کشور در حوزه نخبگان است که میتواند مسیر ورود این افراد به بدنه میانی مدیریت را فراهم کند تا این افراد اثرگذاری بیشتری داشته باشند.
سعادت با اشاره به چرخه مهاجرت نخبگانی، یادآور شد: مهاجرت نخبگانی باید مدیریت شود و مستعدان بر اساس نیازهای مختلف کشور در ابعاد گوناگون برای کسب دانش و دستیابی به فناوریهای مورد نیاز به خارج از کشور بروند و پس از دستیابی به فناوری و دانش مورد نیاز، برای خدمت به کشور بازگردند.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: مستعدان و سرآمدانی که به نوعی با شرکتهای دانشبنیان در ارتباط هستند و فعالیت دانشبنیان دارند، بسیار کمتر از دیگر افراد همرده خود از کشور مهاجرت میکنند. این موضوع نشان میدهد که زمینهسازی برای افزایش اثرگذاری نخبگان میتواند نقش مهمی در مانایی آنان در کشور داشته باشد.
سعادتفومنی اضافه کرد: بنیاد ملی نخبگان بر همین اساس تلاش دارد تا افراد را در دوره دانشجویی با مفاهیم دانشبنیان و نیازهای اساسی کشور در قالب برنامههای متعدد و متنوع آشنا و این افراد را برای فعالیت در هستههای نخبگانی با محوریت یکی از نیازهای اصلی ترغیب کند. این اقدام علاوه بر تمام مزایایی که در رفع نیازهای داخلی و یا توانمندتر شدن مستعدان دارد، در ایجاد حس مفیدبودن و در نتیجه ماندگاری مستعدان نیز اثرگذاری بسزایی دارد.
وی در پایان با بیان اینکه مهاجرت و اقامت دو موضوع متفاوت هستند، خاطرنشان کرد: فراهم کردن فضای کار برای جامعه نخبگانی، موضوع مهاجرت را به بهترینشکل مدیریت میکند.
بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، در این نشست، علیرضا منادیسفیدان رییس کمیسیون آموزش مجلسشورایاسلامی، شیوا قاسمیپور دبیر کمیسیون آموزش مجلسشورایاسلامی، شجاع معاون امور حقوقی و پارلمانی معاون علمیوفناوری رییسجمهور، سعید سهرابپور دبیر هیئت جذب نخبگان در دانشگاهها و مراکز علمی، آریا الستی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، حسن سالاریه معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان، احسان چیتساز معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان و کوچکزاده رییس بنیاد نخبگان استان تهران نیز در این نشست حضور داشتند.
انتهای پیام
دیدگاهتان را بنویسید