طرز تهیه خوراک جغور بغور
طرز تهیه خوراک جغور بغور سنتی
جغور بغور یک غذای سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی داشته و به راحتی قابل تهیه است.
طرز تهیه خوراک جغور بغور
با ارزش غذایی بالایی که خوراک جغور بغور به دلیل محتوای پروتئینیاش دارد، میتوان این خوراک خوشمزه را برای همه افراد خانواده بهویژه کودکان و سالمندان تهیه کرد. اگر به فکر سلامت خانواده هستید بد نیست این خوراکیهای ساده و مقوی را بیشتر تهیه کنید تا سبک تغذیه سالم را مانند گذشته حفظ کنید. برای آشنایی با طرز تهیه خوراک جغور بغور با ما همراه باشید.
مواد لازم
- قلوه گوسفند ۱ عدد
- دل گوسفند ۱ عدد
- جگر گوسفند ۱ عدد
- جگر سفید ۱ عدد
- پیاز ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک جغور بغور
- ابتدا دل و جگر و قلوه را تمیز و خرد کنید.
- جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با یک لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
- کره و پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید؛ تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس جگر سفید پخته، دل، جگر سیاه و قلوه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی، ۱ لیوان آب جوش، نمک و فلفل اضافه کنید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب غذا کشیده شود. سپس در ظرف بکشید و همراه با نان، برنج و … سرو کنید. میتوانید مقداری فلفل کباب شده کنار خوراک سرو کنید.
نکته:
اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقهای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید. بهدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود. در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند و سیب زمینی خرد شده نیز به این خوراک میافزایند.
دیدگاهتان را بنویسید